Psu değişimi hakkında

derek

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba, itopya.com üzerinden hazır sistem satın aldım. Almış olduğum hazır sistemde kasayla birlikte satılan psu markasıyla kullanmak istemediğim için Msi marka psu satın aldım. Sistem gelince ilk başta kasanın içindeki psu ile bilgisayarı test etsem bir problem olur mu? Çünkü ben ilk defa psu değiştireceğim. Belki düzgün takamam vs sistemin geneli bana sorunsuz teslim edildi mi, edilmedi mi bilemeyebilirim. :d
Aldığım hazır sistemdeki kasa bu, içindeki psu ile birlikte gelecek.

Merhaba, itopya.com üzerinden hazır sistem satın aldım. Almış olduğum hazır sistemde kasayla birlikte satılan psu markasıyla kullanmak istemediğim için Msi marka psu satın aldım. Sistem gelince ilk başta kasanın içindeki psu ile bilgisayarı test etsem bir problem olur mu? Çünkü ben ilk defa psu değiştireceğim. Belki düzgün takamam vs sistemin geneli bana sorunsuz teslim edildi mi, edilmedi mi bilemeyebilirim. :d
Gerek yok gerek yok ha bide gerek yok ne bu bomba mi zannediyorsun kanka milletin ne dediğini napcam yok C4 çıkarmış yok canlı bombaymis hiç bir şey olmaz yakana kadar kullan yaksan da diğer bileşenlere sicramaz sadece PSU değiştirirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada kasa çok phali ve tipsiz

Geri