Sizce Metin2 ve Knight Online a başlanılır mı?

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
637
Herkese Merhaba

16 yaşındayım yaşım yüzünden metin2 gibi oyunları hiç oynamadım insanlar anlata anlata bitiremiyor yani kısaca şimdi oynanmaya başlanılır mı?

Önceden bu oyunlarda nakit para vermeden biryerlere gelebiliyordun . Şimdi hepsi paraya döndü hemen paranı hem vaktini boşa harcamak istemiyorsan başlama onun yerine kendini geliştirebileceğin işlerle ugraş
anladım peki bahsettiğiniz paralar çok yüksek meblağlar mı

Önceden bu oyunlarda nakit para vermeden biryerlere gelebiliyordun . Şimdi hepsi paraya döndü hem paranı hem de vaktini boşa harcamak istemiyorsan başlama onun yerine kendini geliştirebileceğin işlerle ugraş
özellikle metin2 hile dolu. 7-8 yaşlarımda başladığım oyunun bu hale gelmesi gerçekten üzücü. 1-2 yılda bir nostalji için indiriyorum ama artık sarmıyor :(

Yani çok yüksek paralar değil ama sürekli yatırınca büyük paralar
Dediğim gibi boşver gençliğini yakma kendini geliştir

özellikle metin2 hile dolu. 7-8 yaşlarımda başladığım oyunun bu hale gelmesi gerçekten üzücü. 1-2 yılda bir nostalji için indiriyorum ama artık sarmıyor :(
peki knight online hakkında ne düşünüyorsunuz

Şu devirde ikisi de zaman kaybı. Kendini geliştirmeye bak. Oynayacak bunlara kadar çok oyun var. Eskiden olsa nostalji için oyna derdim fakat artık gereği yok.

Uzun zamandır üst seviye metin2 oynuyorum. Oyuna günde ayıracak min 5-6 saatin ve aylık 1-1.5k paran yoksa oyundan alacağın zevk ve ilerlemen çok kısıtlı olur. Dediklerim yoksa düşük seviyede oynaman daha mantıklı.

Eskiden çocukluğunda oynamadıysan hiç başlama zaten beğenmeyeceksin. Şu an oynayanların hepsi hayatının bir döneminde oynamış olanlar. Ben yeni başlayan var mıdır sanmıyorum.

metin 2 için söylemek gerekirse m2bob hilesinin sahibi tutuklandı hala hile var mıdır bilemiyorum bakmak lazım

Metin2 tr'de sıfırdan başlaman ve ilerlemen çook zor gerçekten. Metin2 pvpler var zorluk seviyesi vs var. Boş vaktini öldürmek için birebir. Ders çalışıyorsan sınava hazırlanıyorsan dikkatini dağıtır bağımlılık yapar maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,282
Üyeler
174,534
Son üye
bayrambozkus
Geri