Sizce Metin2 ve Knight Online a başlanılır mı?

Hiç başlama knk oyunu çözmen zaman alır zevk alamazsın eskisi gibi de sarmıyor ztn 5 yaşında at sürerek başlamıştım oyuna okuma yazma bilmezdim teyzem okurdu görevleri yapardım 😀

Metin2 ye harcadığım zamanı kendime harcasam Celal Şengör'e nal toplatıyordum. Dostum boşver Metin2 yi Knight'ı ikiside kendi kendini bitirmiş adminlerinin hile ve paralı itemler sattığı bir oyun. M2bob'a suç atan adamlar oyun içine Mob'ları çeksin diye item koyup otomatik pot ekleyip skill basıp saldırı yapan bot ekleyerek hileye çözüm aradı yani kendisi hile sattı. Parayı basan 22 level adam 100 levellere tek atar oldu o yüzden metin2 de hile bitti haberleri yalan. Pvp leri belki oynanabilir onlar da kapanıyor bir süre sonra ama eğlenceli.

Knight online'a başlayacaksan bir kere premium şart aylık alman lazım.Premium parasını çıkarman içinse her gün etkinliklere katılman gerekiyor.Diğer türlü para kasılan slotların hepsi dolu.Adamlar çökmüş bırakmıyolar.Sıfırdan karakter kasmaya çalışmakta zor çünkü slotları esir almışlar:Ben olsam hiç başlamazdım.

Herkese Merhaba

16 yaşındayım yaşım yüzünden metin2 gibi oyunları hiç oynamadım insanlar anlata anlata bitiremiyor yani kısaca şimdi oynanmaya başlanılır mı?
Knight online tarafından bahsedebilirim aralıksız 6 yıl oynadım. 2008-2014 sonrasında ara ara başladım ve bıraktım. En son 2021 de oynadım ve oyunu parasız oynamak imkansız diyebilirim. Premium almak şart. Ufak ufak farm yaparım keyfime bakarım diyorsun ama her slot tutulmuş oluyor neredeyse bu işin ticaretini yapanlar tarafından. Adamın evinde 10 pc var 2 slota çöküyor genie sayesinde ki bir çoğu genie altında hile kullanıyor. Parayı basan kral zaten rekabet edemezsin. Tavsiyem şu ki 16 yaşında olman ve bu tür oyunları hiç oynamamış olman senin için büyük şans bu bataktan uzak dur :)

Herkese Merhaba

16 yaşındayım yaşım yüzünden metin2 gibi oyunları hiç oynamadım insanlar anlata anlata bitiremiyor yani kısaca şimdi oynanmaya başlanılır mı?
Kardeşim ben knight denen lanet oyuna 2005 te basladim, o yüzden is yerimi kapattim, oyun hastalik derecesinde bagimlilik yapar, zar zor biraktim sakin bulasma Metin2 yada knight sakin , hem vaktin gider cevren kalmaz ailenle bile alakadar olmazssin hemde maddiyat bosa gider hemde derslerin mahvolur, sana abi tavsiyesi kesinlikle bulasma

Kardeşim ben knight denen lanet oyuna 2005 te basladim, o yüzden is yerimi kapattim, oyun hastalik derecesinde bagimlilik yapar, zar zor biraktim sakin bulasma Metin2 yada knight sakin , hem vaktin gider cevren kalmaz ailenle bile alakadar olmazssin hemde maddiyat bosa gider hemde derslerin mahvolur, sana abi tavsiyesi kesinlikle bulasma
anladım geçmiş olsun şu anda rise online indiriyorum birkaç kişi onu önerdi onun hakkında bir bilginiz var mı

Herkese Merhaba

kardeşim öncelikle şunu belirteyim oyunun eskisi gibi tadı yok usko dan bahsediyorum. Şu an yeni serverlar açıldı belki bir şeyler yapılabilir ama her ay düzenli olarak preminium yatırmalısın bu da bizim ekonomizde en az her ay 300 Tl yatırman demek oyundan zevk almak için artık para yatırman gerek kısacası şöyle toplayım başlamazsan bişi kaybetmezsin ya da illa merak ediyorum diyosan pvp serverlar var bir gir dene hoşuna giderse başlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle katılıyorum zamanında güzel para kazandım aileme destek oldum ama zamanının büyük kısmını çalar

Knight için selamün aleyküm 30-50k arası para ve aylık 1.5k düzenli harcama ile keyif alabilirsin :D eşyalara verdiğin 30-50kyı satınca geri alabiliyorsun tabi. Bu kadarına da en sağlam sen değilsin bu arada 500kya kadar belki ustumde bile karakterler var ve 1 2 tane de değiller yani

anladım geçmiş olsun şu anda rise online indiriyorum birkaç kişi onu önerdi onun hakkında bir bilginiz var

anladım geçmiş olsun şu anda rise online indiriyorum birkaç kişi onu önerdi onun hakkında bir bilginiz var mı
Rise online knight benzeri bir oyun, kisaca soyle.soliyeyim bu tür oyunlar mutlaka ama mutlaka vaktini alir yani disarda arkadaslarin ailen ile vakit gecirmek varken bu oyin hepsini alir keza sonucta hepsi senin cebind goz diken oyunlar, diger arkadaslarin dedigi gibi bu tür oyunlar bir kac kisinin para kazanma alani, sonu yok, mesela valorant oyna illa oyun istiyorsan ama şahsen bulasma derim

Herkese Merhaba

Bu değerli zamanını bu gibi gereksiz oyunlar yerine, gezmeye, sosyalleşmeye, derslerine ayır ileride çok faydasını görürsün. Bu yaşlarda oyun oynayacağın vakti kendin için kullanırsan ileride oyun oynayan akranların istemediği işlerde çalışırken sen kendini geliştirdiğin için daha iyi işlerde çalışıp gerçek hayatta mercedeslerle oynarsın. Seçim senin.

Hiç oynamamışsın bu yüzden oyunlar sana eski ve vasat gelebilir. Denemekten zarar gelmez zaten hepsi düşük boyutlu oyunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,582
Üyeler
174,397
Son üye
asadager53
Geri