Snopy V5H aldım Ho mu ? Go mu ?

GTX 1060

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Arkadaşlar az önce 450 TL ye Snopy V5H direksiyon seti (pedallar + vites dahil) aldım sizce ho mu ? Go mu ?

Uzun süredir çok istiyordum ama elimde para olmadığı için alamıyordum şimdi yeni bir sistem topladım elimde geriye 400-500 civarı kaldı 450 ye bu seti aldım sadece ETS 2 ve Assetto Corsa deneyimleyeceğim.

Sınav senem olduğu için zaten pek kullanmayacağım öylesine bırakacağım.

(Gönül isterdi bir G29 ama maalesef para yok)

Arkadaşlar az önce 450 TL ye Snopy V5H direksiyon seti (pedallar + vites dahil) aldım sizce ho mu ? Go mu ?

Uzun süredir çok istiyordum ama elimde para olmadığı için alamıyordum şimdi yeni bir sistem topladım elimde geriye 400-500 civarı kaldı 450 ye bu seti aldım sadece ETS 2 ve Assetto Corsa deneyimleyeceğim.

ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla zevk almak istersen gayet yeter

H.O

bence g.o

Ben V19b alimmi dedim klavyeyle oyna dediler 180 derece set pişman ettirebilir biraz ama zaten heves yani hayırlı olsun

Günümüz şartlarında çok güzel değil. Ancak hevesini alırsın.

Hevesini kırmak istemem ama mouse ile oynasan daha fazla zevk alırdın.

kardeşim adamın parası olsa zaten g29 alırdım diyor buna yetmiş keşke g.o diyeceğinize para versenizde alsa adam dimi
o direksiyona vereceğin paraya yazık. kaldır çöpe at daha iyi. mouse ile daha çok zevk alırsın bütün oyunlarda. ets2'de v5h tam rezillik. tır devirme garantili. merkezlemesi yayla yaptığı için az çevirme şansın yok. 90 derece zaten. az bişi sağa çevir tak diyor bitiyor. mouse ile çok çok daha rahat kullanır arabayı'da tırı da. assetto için mouse bin kat daha iyi.

dönme açısı biraz zevk bozabilir ama bu ekonomide iyi fiyat hayırlı olsun.

o direksiyona vereceğin paraya yazık. kaldır çöpe at daha iyi. mouse ile daha çok zevk alırsın bütün oyunlarda. ets2'de v5h tam rezillik. tır devirme garantili. merkezlemesi yayla yaptığı için az çevirme şansın yok. 90 derece zaten. az bişi sağa çevir tak diyor bitiyor. mouse ile çok çok daha rahat kullanır arabayı'da tırı da. assetto için mouse bin kat daha iyi.
fareyle zevkli falan değil en kötü direksiyon en iyi fareden iyidir ets 2 mp de bile artık 100 ü geçince kontrolden çıkıyor fare falan arkadaşın işini görecekse yeterli

fareyle zevkli falan değil en kötü direksiyon en iyi fareden iyidir ets 2 mp de bile artık 100 ü geçince kontrolden çıkıyor fare falan arkadaşın işini görecekse yeterli
assetto corsa'da trafik sunucularında makas atarken 90 dereceyle çok güzel saçmalıklar yapar direksiyonu az çevir araba kaldırır kendini atar :D ets mp'de zaten hız sınırı 110 ve mouse ile sens düşürerek çok çok rahat oynarsın. hatta sens'i en düşüğe alıp mouse'ı kaldırıp fırlatsan tır yine kontrolden çıkmaz :D
'en kötü direksiyon en iyi fareden iyidir'

400 TL direksiyon seti yok gibi bir şey almışsın kullan, keyfine bak...

H.O.

Geri