Mavi Ekran BİLGİSAYAR USB GÖRMÜYOR

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar ben bir arkadaşımdan laptop aldım. Bildiğim gördüğüm temiz bir laptop onun Samsung evo SSD takılıydı, bilgisayarını yükseltmek istediğini söyledi. Bende bilgisayarını almak istediğimi söyledim anlaştık ettik onun Evo SSD sini verdim Abdullah abinin indirimlerinden SSD aldım yolda o bilgisayarı kullanmak için HDD ye Windows 10 pro 22h2 versiyonunu yükledim. Daha sonra sorun yoktu SSD gelene kadar en azından telefonumdaki bilgileri aktarayım dedim telefon şarj oluyor...... Ama dosya aktar gibi ibare gelmiyor (XİAOMİ 11T)
videolar,driverlar, çeşit çeşit orjinal kablolar vs vs herşeyi denedim ama telefon görmüyor bir videoya denk geldim
YEREL DİSK>WİNDOWS>INF>wpdmtp(sağ tık yükle dedim)
Daha sonrasında bilgisayarı açıp kapatınca düzeliyor. Bir süre sonra ya gidiyor ya da bilgisayarı tekrar kapatıp açınca gidiyor bana yardımcı olacak başka bir yol bilen varmı
Not: Telefonumun soketi sorunsuz bir aylık cihaz. Diğer tüm bilgisayarları gördü ama bu bilgisayarda böyle bir sorun var.
NOT2: ARKADAŞIMIN TELEFONUNU GÖRDÜ (REDMİ NOTE 9 PRO)

Arkadaşlar ben bir arkadaşımdan laptop aldım. Bildiğim gördüğüm temiz bir laptop onun Samsung evo SSD takılıydı, bilgisayarını yükseltmek istediğini söyledi. Bende bilgisayarını almak istediğimi söyledim anlaştık ettik onun Evo SSD sini verdim Abdullah abinin indirimlerinden SSD aldım yolda o bilgisayarı kullanmak için HDD ye Windows 10 pro 22h2 versiyonunu yükledim. Daha sonra sorun yoktu SSD gelene kadar en azından telefonumdaki bilgileri aktarayım dedim telefon şarj oluyor...... Ama dosya aktar gibi ibare gelmiyor (XİAOMİ 11T)
videolar,driverlar, çeşit çeşit orjinal kablolar vs vs herşeyi denedim ama telefon görmüyor bir videoya denk geldim
YEREL DİSK>WİNDOWS>INF>wpdmtp(sağ tık yükle dedim)
Daha sonrasında bilgisayarı açıp kapatınca düzeliyor. Bir süre sonra ya gidiyor ya da bilgisayarı tekrar kapatıp açınca gidiyor bana yardımcı olacak başka bir yol bilen varmı
Not: Telefonumun soketi sorunsuz bir aylık cihaz. Diğer tüm bilgisayarları gördü ama bu bilgisayarda böyle bir sorun var.
NOT2: ARKADAŞIMIN TELEFONUNU GÖRDÜ (REDMİ NOTE 9 PRO)
Dostum şifre var mi telefonda

Çalışan rastgele denedim
  1. Kablo ve bağlantı noktasını kontrol edin.
  2. USB bağlantı türünü değiştirin.
  3. Sürücüleri elle yükleyin.
  4. Cihazı kaldırıp yeniden yükleyin.
  5. USB hata ayıklamayı etkinleştirin.
  6. OEM sürücülerini yükleyin.
Kaynak:Webtekno

1. Kablo ve bağlantı noktasını kontrol edin.
  2. USB bağlantı türünü değiştirin.
  3. Sürücüleri elle yükleyin.
  4. Cihazı kaldırıp yeniden yükleyin.
  5. USB hata ayıklamayı etkinleştirin.
  6. OEM sürücülerini yükleyin.
Kaynak:Webtekno
Bunların hepsini yaptım hatta telefoncuların kullandığı driver da kurdum ama yok şarj almıyor ya bağlantıyı gösterip bırakıyor ya da sadece şarj alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,106
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri