Yardım Intel Core2 Quad Q8200 2,33 Ghz 4mb Lga 775p alınır mı?

q9300 var mı bursada ya
Param güvendeyle alırsın sorun olmaz,benimkini satmasaydım verirdim sana.Bu arada ilgilenirsen gtx650de var ama onun fiyatı pahalı olur (piyasasın aşağısına veririm yine)

da
2008 2010ların efsane sistemlerinden sayılabilir sisteminiz ey gidi zamanlar
dayım sağolsun :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param güvendeyle alırsın sorun olmaz,benimkini satmasaydım verirdim sana.Bu arada ilgilenirsen gtx650de var ama onun fiyatı pahalı olur (piyasasın aşağısına veririm yine)
Kaç para? çok oyun açmıyor ama

da

dayım sağolsun :D

Kaç para? çok oyun açmıyor ama
Şimdi fiyat söylesem sıkıntı olacak hocam alacaksanız yeni konu açıp sorabilirsiniz bende ona göre bakarım kaç tl diyorlar diye.

Şimdi fiyat söylesem sıkıntı olacak hocam alacaksanız yeni konu açıp sorabilirsiniz bende ona göre bakarım kaç TL diyorlar diye.
bilmem kaçla bilmem kaç arası diyin anlarım ben

Kendisi en giriş seviye Quad işlemcilerden biri. Çok ucuzsa iş görsün diye alınabilir ama mümkünse en azından orta seviye Quad modellere (Q9400 vs veya Xeon tarafına) yönelin.
Buralarda yok xeon ve ya üst seviye Q modeller ya

İşlemci değiştirmerk için değiştiriyorsun...

Kullandığın işlemci sana yeter uğraşmaya değmez zaten o kasaya 2022 yılında para harcamak saçma...

Buralarda yok xeon ve ya üst seviye Q modeller ya
Hocam param güvende 150tl altı 15tl oluyor diye biliyorum onunla alırsınız hem beğenmezseniz iade edebilirsiniz.Aynı parayı verip daha düşük performans almak mantıklı değil.

İşlemci değiştirmerk için değiştiriyorsun...

Kullandığın işlemci sana yeter uğraşmaya değmez zaten o kasaya 2022 yılında para harcamak saçma...
valo açsın istiyom ya

Yani o fiyata LGA 775 den daha üst soketler bulunabilir diye düşünüyorum. Ama GT 1030 gibi kartlarla eh işte düzeyinde bir performans verir.

valo açsın istiyom ya
Akıcı oynaman sanırım imkansız. En tepe Quad modellere OC yaparsan belki. Valorant için daha iyi soketlere yönelmeni öneririm.

Yani o fiyata LGA 775 den daha üst soketler bulunabilir diye düşünüyorum. Ama GT 1030 gibi kartlarla eh işte düzeyinde bir performans verir.

Akıcı oynaman sanırım imkansız. En tepe Quad modellere OC yaparsan belki. Valorant için daha iyi soketlere yönelmeni öneririm.
Anakart ve işlemci olarak geliyor 4x4gb ram alırsam bence oynatır 9600gt takıcam zaten 50 60 fps alır sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,831
Üyeler
186,678
Son üye
genjjutsu
Geri