Gece fotoğrafları için diyorsan gece modu açıktır herhalde. Gece modunu kapatarak çekim yapın.Arkadaşlar bugün iPhone 13 geçtim ancak fotoğraf çekince çekilen fotoğrafın parlaklığı artıyor fotoğraf biraz bozuluyor bunu nasil düzeltebilirim
hocam benim telefon gece modunu sadece ortam ve ya hava karanlık iken devreye sokuyor onun da 3 modu var gece modununGece fotoğrafları için diyorsan gece modu açıktır herhalde. Gece modunu kapatarak çekim yapın.
Fotoğraf atma şansınız var mı?Arkadaşlar bugün iPhone 13 geçtim ancak fotoğraf çekince çekilen fotoğrafın parlaklığı artıyor fotoğraf biraz bozuluyor bunu nasil düzeltebilirim
Hocam görüntü hafif bozuluyor gibi oluyor cekmeden once gorunen ile çektikten sonraki farklı oluyor gece modu kapalıGece fotoğrafları için diyorsan gece modu açıktır herhalde. Gece modunu kapatarak çekim yapın.
Fotoğraf atma şansınız var mı?
Nasil kapatabilirim hocamoto fotoları parlatıyor bendede öleydi
Örnek fotoğraf atarmısın ?
Hocam fotoğrafta belli olacak bir durum yok gibide şöyle söyleyim çekilen fotoğrafı androidle çekilmiş gibi yapıyor yani deklanşöre basmadan önceki fotoğraf ile çekilen fotoğraflar farklıFotoğraf atma şansınız var mı?
Hocam siz atın anlarızNasil kapatabilirim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam fotoğrafta belli olacak bir durum yok gibide şöyle söyleyim çekilen fotoğrafı androidle çekilmiş gibi yapıyor yani deklanşöre basmadan önceki fotoğraf ile çekilen fotoğraflar farklı
Olması gereken şey o zaten. HDR düzenlemesi, keskinlik düzenlemesi yapıyor. Ayarlardan kameraya girin, orda sahne algılama özelliği var. Bi ihtimal o ayar olabilir.Hocam fotoğrafta belli olacak bir durum yok gibide şöyle söyleyim çekilen fotoğrafı androidle çekilmiş gibi yapıyor yani deklanşöre basmadan önceki fotoğraf ile çekilen fotoğraflar farklı
Hocam dediğiniz ayar gözükmüyor attiklarimin bir çoğunu denedim düzelmedi bazi fotoğraflari güzellestiriyor ama yüz cekimlerinde kotu oluyorOlması gereken şey o zaten. HDR düzenlemesi, keskinlik düzenlemesi yapıyor. Ayarlardan kameraya girin, orda sahne algılama özelliği var. Bi ihtimal o ayar olabilir.