TYT matematik kitap önerisi

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,698
11. sınıfım, tyt hazırlanmak için TYT matematik kitap önerisi lazım. Önerileriniz var mı ? Attığınız kitabın yanına zorluk derecesini yazarsanız mutlu olurum. 9. sınıf ve 10. sınıfı çok zayıf gördüm. Fakat kapasiteme güvenen biriyim ona göre önerilerinizi verir misiniz ?

En zoru: 3d
Orta-zor: bilgi sarmal, orijinal
Basit-orta: 345

11. sınıfım, tyt hazırlanmak için TYT matematik kitap önerisi lazım. Önerileriniz var mı ? Attığınız kitabın yanına zorluk derecesini yazarsanız mutlu olurum. 9. sınıf ve 10. sınıfı çok zayıf gördüm. Fakat kapasiteme güvenen biriyim ona göre önerilerinizi verir misiniz ?
345 ile başlayabilirsin.

zor olarak orijinal ve 3d, orta zor acil, orta bilgi sarmal ve 345. Tavsiyem orta seviyelerle başlaman daha düşük seviyelerdekilerin %90ı 1+1 seviyesinde oluoyr

345(Basit-Orta)
Bilgi Sarmal,Acil(Orta)
3D(Zor)
9 ve 10 zayıfsa 345 ile başla. 345 sana kolay geldiğinde bir üst seviyeye ordan da bir üst seviyeye geç

3d nasıl zor ya?ikisinide çözdüm,345in zor testleri 3dnin yaninda baya zor kaliyor

345 en iyisi olacaktır orta-zor testlerinde zorlanabilirsin biraz ama seni geliştirecek olan onlardır ondan önceki testler kolay-orta derecesindedir.

Daha da zor istiyorsan matematik vadisinin problemler fasikülüne de bakabilirsin. Ama hemen çözme sonlara kalsın.

Teşekkür ederim. Bu 345 çözerek bilgi sarmalı gibi zor denebilecek seviyelerdeki denemelerde rahatlama yaşar mıyım ?
Tüm sorularını eksiksiz çözerek çözmediklerini kesinlike sorarsan 25+ netlere kesinlikle ulaşırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3d nasıl zor ya?ikisinide çözdüm,345in zor testleri 3dnin yaninda baya zor kaliyor
345 in sadece orta-zor testleri baya zorluyor ama 3D ÖSYM tarzında ne zor ne kolay tam olarak ÖSYM soruları bunlarda zorlamıyor sadece düşündürüyor.

Tüm sorularını eksiksiz çözerek çözmediklerini kesinlike sorarsan 25+ netlere kesinlikle ulaşırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

345 in sadece orta-zor testleri baya zorluyor ama 3D ÖSYM tarzında ne zor ne kolay tam olarak ÖSYM soruları bunlarda zorlamıyor sadece düşündürüyor.
Teşekkür ederim. Yakın zamanda 345 alıp başlayacağım.

Teşekkür ederim. Bu 345 çözerek bilgi sarmalı gibi zor denebilecek seviyelerdeki denemelerde rahatlama yaşar mıyım ?
Çözmekte zorlandığın sorularda kalem oynatabilecek hala gelebilirsin diyebilirim.
Ek olarak da problemler kitabı almanı öneririm. Bilgi Sarmal Problem kitabı iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,658
Üyeler
187,077
Son üye
team5132
Geri