Mustafa5353
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Akbank kartım var faydalanabiliyormuyum yaniVar tabii ki indir yukle sanal kart gibi
Akbank kartım var faydalanabiliyormuyum yaniVar tabii ki indir yukle sanal kart gibi
Kartin olmasada olurAkbank kartım var faydalanabiliyormuyum yani
Uygulama sıkıntılı herhalde tc kimligimi yazıyorum yanlış girdin diyorKartin olmasada olur
Bende sikinti olmadida sen dene olacaktir iyi gecelerUygulama sıkıntılı herhalde tc kimligimi yazıyorum yanlış girdin diyor
Uygulama sıkıntılı herhalde tc kimligimi yazıyorum yanlış girdin diyor
Hocam doğru yazıyorum hata alıp alıp duruyor en az 50 defa denedimPerformansı hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğum tarihi ve ad soyadı da doğru yaz hocam.
Açtın mı hocamkutusundan LGA1700 kit çıktı mı arkadaşlar? Kutuyu açmaya korkuyorum. Kontrol edebilir misiniz? Ya da kutuyu açsam mühür bozulduğu için problem olur mu?
2021 öncesi seride lga1700 kit yokmuş.
Cok kaliteli bir karaktersin cidden senden cogu kisi farkli sekilde örnek aliyor ve olmasi gerekn gibi iyi ki bu sekilde devam ediyorsunAlınır. Bu arada Kasım ayında bazı indirimleri beğenmeyenler vardı şimdi yavaş yavaş o fiyatları rüyanızda görmeye başlayabilirsiniz.
Cıktı mi icindenkutusundan LGA1700 kit çıktı mı arkadaşlar? Kutuyu açmaya korkuyorum. Kontrol edebilir misiniz? Ya da kutuyu açsam mühür bozulduğu için problem olur mu?
2021 öncesi seride lga1700 kit yokmuş.