Yardım Ram alicam ACIL YARDIM ONERI ?

Connex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
448
Arkadaşlar merhaba
Ram alicam
Islemcim r5 5600
Anakart asus prime b450m k ii

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım son attigimin kutusunda ıntel logosu var sizce hangisi amd ile uyumlu olur acil önerirseniz sevinirim
Başka onerirsenizdd max bütçe 1100

Hocam bunlar bilmediğim marka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alabilirsiniz.
Nays hesabı açıp alırsanız 900tl ye gelir geri ödeme ile.
Bilmediğim marka

Hocam bunlar bilmediğim marka

Bilmediğim marka
usta bu markanın SSDsinin yorumlarını okuyabilirsin

Fury Beast diğer modellerden daha iyi.

Ekler

• Screenshot_20221203-142731.png
    Screenshot_20221203-142731.png
    825.4 KB · Hit: 40
Hocam dual channel olmadığı için dah az performans verir diyor

Ben tek iki tane alcam sorun olur mu
2 tane alıp koymazsanız daha az performans verir ram. Her ram için geçerli bu. 8 GB 2 tane alıp takarsanız performans kaybı yaşamazsınız. 1 Tane 16 GB alıp takarsanız performansınız 2 tane 8 GB'a göre daha az olur.

2 tane alıp koymazsanız daha az performans verir ram. Her ram için geçerli bu. 8 GB 2 tane alıp takarsanız performans kaybı yaşamazsınız. 1 Tane 16 GB alıp takarsanız performansınız 2 tane 8 GB'a göre daha az olur.
Hayır hocam iki tane alcam da arkadaş single chanel yerine dual chanel al diyo bi fark var mı zaten iki tane alcam dual channel olcak o diyo ki iki tane alınca performans daha az verir o single oluyo tek oluyor diyo

Hayır hocam iki tane alcam da arkadaş single chanel yerine dual chanel al diyo bi fark var mı zaten iki tane alcam dual channel olcak o diyo ki iki tane alınca performans daha az verir o single oluyo tek oluyor diyo
2 tane alırsan dual channel oluyor zaten. 2x8 ile 2 tane 1x8'in farkı yok. 2x8 diye satılan ramlerde aynı 2 tane rami yanyana paketliyorlar o kadar.

Geri