pozalba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 624
Sekira serisi haric MSI kasalari tenekeden ibaretMSI MAG M100A ile bu arasından hangisi tercih edilir? PSU hariç sadece kasa olarak.
Sekira serisi haric MSI kasalari tenekeden ibaretMSI MAG M100A ile bu arasından hangisi tercih edilir? PSU hariç sadece kasa olarak.
Bende bunu almayı düşünüyordum içime kurt düşürdün şimdiDiğer parçalarını bilmem ama deepcoolun sıvı soğutucuları leş reddite patlayan borunların resmileri var
valla bende 120mm sıvı soğutucu alıyordum reddite o şakyetleri görünce iyi marka almaya karar verdimBende bunu almayı düşünüyordum içime kurt düşürdün şimdi
![]()
DeepCool LS520 White ARGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LS520 White ARGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bende bunu almayı düşünüyordum içime kurt düşürdün şimdi
![]()
DeepCool LS520 White ARGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LS520 White ARGB 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
M100R olur fakat onda psu yok her türlü daha pahalı oluyorMSI MAG M100A ile bu arasından hangisi tercih edilir? PSU hariç sadece kasa olarak.
hayırlı olsun ferhat beykasanın muadil diğer 650w modelleri de bu paraya satılıyor.
yani çok cazip gelmedi ama 3 tane aldım kalsın fena fiyat değil
Alıntıyı görüntüle
Msi diyip cooler master atmanda ayrı bir ironi olmuşBu fiyata MSI varken maceraya gerek yok sanki.
https://www.trendyol.com/cooler-master/liquid-mlw-d24m-a18pc-r2-ml240l-cpu-p-42610186
Bu kasayı kullanıyorum çok memnunumÖn tarafı mesh gibi gözüküyor fakat tam olarak mesh değil. Ön tarafta cam var ve yanlarında açıklık var. Havayı o yüzden direkt önden alamıyor, yanlardan alıyor. Yine de yeterli bir soğutması var şeklinde yazmıslar.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...d-glass-led-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-44337
1.681,50TL
Bu da farklı bir kasa. Bunun önünde cam yok fakat ortasından geçen bir şerit var, orası engellese de yan taraflar açık oradan hava alabiliyor. Hangisi daha iyidir bilmem. Seçenek olsun diye attım.
bunu kasa toplamak için aldımhayırlı olsun ferhat beyilan ne zaman paylaşımda