damn2u
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,267
Msi diyip cooler master atmanda ayrı bir ironi olmuş![]()
İnsanız hata yapabiliyoruz, gece 3'e gelirken atılan bir mesaj ben normal karşıladım.
Msi diyip cooler master atmanda ayrı bir ironi olmuş![]()
abi bunun önü mesh mi nere bakıyosam detaylı bir bilgi yok biliyorsan söyler misinSanırım ürün fiyatlandırmasında hata olabilir. Çünkü bu kasanın boş halini 2000 TL civarına satıyorlar. 2000 TL edecek bir kasa değil bence ama boş halinin en kötü 1300-1400 TL civarı ederi var. Piyasadaki bu fiyatlandırmalardaki kasalardan daha şık ve daha donanımlı.
Özellik olarak güçlü bir kasa en başta 175mm CPU soğutucu desteği var bu çoğu kasada bulunmayan bir özellik.
Psu olarak içinde sanırım PF650 var. 4 korumalı giriş seviye bir PSU. Araştırdığım kadarıyla çok kötü bir model değil kullanılabilir seviyede.,
Fiyatı bana güzel geldi ihtiyacı olan bakabilir. Zaten bu seviyelerdeki psular 700 800 TL civarı. Kasa 1000 TL ye gelmiş oluyor güzel fırsat.
![]()
DeepCool CG540 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CG540 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Değil. Mesh olan CG560abi bunun önü mesh mi nere bakıyosam detaylı bir bilgi yok biliyorsan söyler misin
abi birde şey soracam kasa şimdi 380MM derinlikli ekran kartı destekliyor benim alacagım ekran kartı ise 320MM arada 6 CM fark var rahatça soğutur mu kablolar sıkışır mı sence bir destek olur musunDeğil. Mesh olan CG560
6cm iyi dostum. Sıfıra sıfır kullananlar var. O tarafta kablo olmuyor zaten sorun olmaz.abi birde şey soracam kasa şimdi 380MM derinlikli ekran kartı destekliyor benim alacagım ekran kartı ise 320MM arada 6 CM fark var rahatça soğutur mu kablolar sıkışır mı sence bir destek olur musun
Kullandım sıvı kaçırdı. Bedava verseler evime sokmam hocam.Diğer parçalarını bilmem ama deepcoolun sıvı soğutucuları leş reddite patlayan borunların resmileri var
afybilişim tanıdığınız ise ikinci el ekran kartı satıyolar hocam dolap üzerinden güvenilir midir fiyatları da uygunÇok sevdiğim bir mağaza cooler master white satıyor. not bir dost)))
afybilişim tanıdığınız ise ikinci el ekran kartı satıyolar hocam dolap üzerinden güvenilir midir fiyatları da uygun
hee iyi iyi tanıdık olması iyi oldu elde bi 3050 var onu elden çıkarınca bi kart almayı düşünüyorum sizdenDirek biziz ve sitemizde de direk satılıyorayrıca Sıfır ürünlerde hepsiburada/n11/çiçeksepeti extra gibi pazar yerlerinde de mevcut