Deathadder Essential vs Rival 3 Mouselardan Hangisi Alınır?

Reaksiyon skoru
22
Merhabalar mousum bozuldu dönmüyor aslında ben FPS oyuncusu olduguj için düşük dpi düşük sens oynuyorum ama mouse dönmüyor bana iyi bir mouse lazım butcemde çok yok
https://ty.gl/ffkjll469r
Bu mouse mu alınır yoksa Steelseries Rival 3 mu alinir sizce

DA V2 Mini alın...

Essential almayın kullanan biri olarak çok çektim. Scrollunda kronik sıkıntılar var. Ayrıca onun fiyatına daha güzel mouseler var.

Logitech G203

Razer Deathadder V2 Mini

Merhabalar mousum bozuldu dönmüyor aslında ben FPS oyuncusu olduguj için düşük dpi düşük sens oynuyorum ama mouse dönmüyor bana iyi bir mouse lazım butcemde çok yok
https://ty.gl/ffkjll469r
Bu mouse mu alınır yoksa Steelseries Rival 3 mu alinir sizce
Rival 3 tamam okey f/p ama çok çirkin ve ince ellere hitap etmeyen bi mouse bide ağır dönmez fps oyuncularina uygun değil onun yerine razer daha mantikli ancak yerinde olsam para biriktirir g serisi mouse alirim he diyosan biriktiremem amazonda 230 liraya g102 var hem çok kullanişli hemde muq yazilimi var ucuz yoldan fps mouse u diyebilirim

G102 bak

V2 mini çok küçük değil mi? Elim baya büyük benim essential düşünüyordum
Boyutunu bilmiyorum ama endişeliysen g203 al. Dediğim gibi essential hem kronik sorunlu hem de g203 daha iyi. Essential 220IPS G203 200IPS. G203 daha hafif. Gidip mağazalarda g203 deneyebilirsin. Belki sen yaşamazsın bir sorun essential ile ilgili şansa da bağlı olabilir.

Son düzenleme:
Boyutunu bilmiyorum ama endişeliysen g203 al. Dediğim gibi essential hem kronik sorunlu hem de g203 daha iyi. Essential 220IPS G203 400IPS. G203 daha hafif. Gidip mağazalarda g203 deneyebilirsin. Belki sen yaşamazsın bir sorun essential ile ilgili şansa da bağlı olabilir.
Scroll sorunu neydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdi gördüm mesajı
Konu sahibi ben değilim. Elim 15 cm felan (işaret parmağından el bitimine dik)

Scroll sorunu neydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibi ben değilim. Elim 15 cm felan (işaret parmağından el bitimine dik)
kanka aşağıya kaydırdığında yukarı atıyor ama sadece yukarı değil aynı zaman aşağı da gidiyor. Sorunun ismi de scroll jumping

Geri