🔥İndirim 🔥Hychika 12 V Akülü Matkap 566'TL🔥

Fiyat diyorsun da işini görmedikten sonra ucu olsa ne yazar? İşin tam ortasında şarj biterse sıkıntı. O yüzden çift bataryalı daha mantıklı. bütçem o kadar diyorsan alabilirsin
Ev işleri için tek batarya bile haftalarca yetiyor. hatta ben kaç ay sarj ettiğimi hatırlamıyorum. Bu iş mesleğin değilse 2 bataryanın cok da anlamı yok.

Ev işleri için tek batarya bile haftalarca yetiyor. hatta ben kaç ay sarj ettiğimi hatırlamıyorum. Bu iş mesleğin değilse 2 bataryanın cok da anlamı yok.
Aradığım cevap👍 neticede ürün parasına göre iş yapıyor ve 2000 yorum az değil yorum olmaz ise eyw ama epeyce yorum + tr'den alanlarda var.

Ne almadan bilmeyin kral markasını araştır bak biliyoruzda söyluyoruz elimde 3 tane matkap var ilğilendiğim için söylurouz cok biliyorsan al hayret bir şey ürünü aldın diye övelim mi
Kardeş bize iyi bir marka öner be ben bunu almayı düşünmüyorum da iyi bir marka f/p arıyorum var mı bildiğin he 2.5 3k fiyat diyeceksen olmaz

1400 tl lik bu cihaza bir bakın derim fiyatı yurt dışından daha ucuz 95 euro​

STANEW Akülü Çekiç Matkap, 3'ü 1 Arada Vidalı Matkap Sürücü Seti 20V Li-ion Pil, 69PCs Aksesuar, Taşıma Çantası 2 Akü ve Şarj Cihazı 1400 TL​

1670110807016.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri