Yardım 8500₺ Bütçe ile Sıfır Laptop Mu? Yoksa İkinci el MSİ GP72 mi?

attığım videolara bakmadığını görüyorum yazdıklarımı da okumamışsın önbellek farkından bu skor farkları gayet normal ekstra çekirdek farkı da var ama intelin dahili gpu su çok zayıf olduğu için kullanımda amd öne geçiyor attığım videoya bakarsan ayarlardan bunu rahatlıkla anlayabilirsin ve örnek olarak ben lol de 1080 p max ayarlarda 100 fps civarı rahat alırken 1215u 1080p medium da 70 fps i zorluyo anca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

araştırmamı söylüyorsun ama kullanım tecrübemi söylüyorum ben burada ve emin ol senden fazla araştırmışımdır alırken
Sana gpu tarafında kötü olduğunu söyledim gündelik kullanımda tokatlar dedim

Oyun için 5500u olanı önerdim zaten hocam 1215u gündelik kullanımda iyi
Yazdığımı okudunmu acaba ve 5500u varken 5300 u yu önermenin sebebi nedir?

apu. vega 6 grafik var içinde.
harici bir ekran kartı yok vega 6 amd işlemcisinin içindeki dahili grafik birimi

tabi ki de işlemci içindeki dahili grafik birimi harici bir ekran kartı performansında olamaz

8500 bütçe varsa 2. elden monster bak 7-8. nesil 1050 ekran kartlı olanlardan çıkar belki.

o para verilmez o laptoba 6. nesil bide 950 ekran kartı var. yazık günah.
rahat bulur dah gecenlerde acer nıtro 5 vardı i5 7. nesıl gtx 1050 vardı 6500 tl dı

Sana gpu tarafında kötü olduğunu söyledim gündelik kullanımda tokatlar dedim

Yazdığımı okudunmu acaba ve 5500u varken 5300 u yu önermenin sebebi nedir?
5300u 1215u dan daha ucuz olduğu için boşuna fiyat farkı vermesine gerek olmadığı için direttim hocam ve hp ye karşı bi önyargım da yok deil lenovo daha mantıklı bence ısınma ve performans tarafında 5500u ya lafım yok ama hp yani her türlü daha çok ısınır

5300u 1215u dan daha ucuz olduğu için boşuna fiyat farkı vermesine gerek olmadığı için direttim hocam ve hp ye karşı bi önyargım da yok deil lenovo daha mantıklı bence ısınma ve performans tarafında 5500u ya lafım yok ama hp yani her türlü daha çok ısınır
O iki fark arasında bence apu işlemcideki seviyesinden dolayı 5300u tercih edecektim fakat hp de olsa 5500u cezbetti onu aldım teşekkür ederim ikinizede tavsiyeleri için.

Sıfır olarak buna bakabilirsiniz.
Bunu aldım brom zaten

iyi günlerde kullan
Teşekkür ederim

8500 bütçe varsa 2. elden monster bak 7-8. nesil 1050 ekran kartlı olanlardan çıkar belki.

o para verilmez o laptoba 6. nesil bide 950 ekran kartı var. yazık günah.
1050 çıkartırsın uğraşırsan arkadaşın dediği gibi 2.el mantıklı

Bunu aldım brom zaten

Teşekkür ederim
H.o knk

hayırlı olsun dostum

Teşekkür ederim herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular