Assassin's Creed Valhalla Çıktı %67 indirim

• Hahaha
Reaksiyonlar: Alpl
Almayın acele etmenin mantığı yok store anlayışına aykırı bir kere tüm platformlarda aynı tutar olmalı mağazacılık anlayışı budur. Güncelleme gelir yakında

Cidden benim 220 liraya aldığım aynı tıpatıp aynı ürünü 600 liraya mı alacaksın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baya baya enayilik hem de.
vüidu ya falan steam kod satarlar ordan alacam gow, days gone falan ucuz diye sitelerden kod alıyorum hep

Arada 5-10 tl fark olsa anlarımda 320 tl nedir :d
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Eninde sonunda Ubisoft Connect'ten oynamak zorunda kalacaksınız. Steam'den almanız anlam ifade etmiyor. Gereksiz. Arada uçurum fiyat farkı var. Epic'ten alıp Connect'e bağladıktan sonra Epic'i silebilirsiniz.

Eninde sonunda Ubisoft Connect'ten oynamak zorunda kalacaksınız. Steam'den almanız anlam ifade etmiyor. Gereksiz. Epic'ten alıp Connect'e bağladıktan sonra Epic'i silebilirsiniz.
evet anlam ifade etmiyor ama steam kütüphanemde olsun istiyorum oyunlar o yüzden alıyorum

Eninde sonunda Ubisoft Connect'ten oynamak zorunda kalacaksınız. Steam'den almanız anlam ifade etmiyor. Gereksiz. Arada uçurum fiyat farkı var. Epic'ten alıp Connect'e bağladıktan sonra Epic'i silebilirsiniz.
Aynen. Her türlü Ubisoft Connect'e bağlıyor sizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri