Cidden benim 220 liraya aldığım aynı tıpatıp aynı ürünü 600 liraya mı alacaksın?tmm en fanboy benim hatta complete edition alacam standart almam zaten
Baya baya enayilik hem de.yani bende biraz steam fanboy gibiyimde fazla 150 TL felan vermek enayilik oluyo
5 zurna gömersin230 TL standart sürüme vereceğime epicten 88 TL ye alırım üstünede 1 zurna gömerim
yok 5 zurna çok reis 2 felan5 zurna gömersin
Bugün 30 a yedim zurnayı. İndirim falan bakınca 25 30 a bulunuyoryok 5 zurna çok reis 2 felan
canım cekti kankaBugün 30 a yedim zurnayı. İndirim falan bakınca 25 30 a bulunuyor![]()
vüidu ya falan steam kod satarlar ordan alacam gow, days gone falan ucuz diye sitelerden kod alıyorum hepCidden benim 220 liraya aldığım aynı tıpatıp aynı ürünü 600 liraya mı alacaksın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Baya baya enayilik hem de.
evet anlam ifade etmiyor ama steam kütüphanemde olsun istiyorum oyunlar o yüzden alıyorumEninde sonunda Ubisoft Connect'ten oynamak zorunda kalacaksınız. Steam'den almanız anlam ifade etmiyor. Gereksiz. Epic'ten alıp Connect'e bağladıktan sonra Epic'i silebilirsiniz.
hocam naçizane tavsiyem epicten almanız hem zurna da gömersinizevet anlam ifade etmiyor ama steam kütüphanemde olsun istiyorum oyunlar o yüzden alıyorum
Aynen. Her türlü Ubisoft Connect'e bağlıyor sizi.Eninde sonunda Ubisoft Connect'ten oynamak zorunda kalacaksınız. Steam'den almanız anlam ifade etmiyor. Gereksiz. Arada uçurum fiyat farkı var. Epic'ten alıp Connect'e bağladıktan sonra Epic'i silebilirsiniz.