Assassin's Creed Valhalla Çıktı %67 indirim

evet anlam ifade etmiyor ama steam kütüphanemde olsun istiyorum oyunlar o yüzden alıyorum
Ben de bu görüşte bir oyuncuyum. Fakat Ubisoft oyunlarında durum böyle değil. Epic'ten alıp Connect'e bağladıktan sonra isterseniz Epic hesabınızı silin, yine Connect'te kalıyor. Çünkü oyunun tüm işi oradan. Steam ve Epic alış platformu sadece. Oyunları buradan açamıyorsunuz. Steam arayüzü özelliklerinden yararlanamayacaksınız. Connect'i yüklemek zorundasınız her türlü. Haliyle oldukça gereksiz kalıyor.

Ben de bu görüşte bir oyuncuyum. Fakat Ubisoft oyunlarında durum böyle değil. Epic'ten alıp Connect'e bağladıktan sonra isterseniz Epic hesabınızı silin, yine Connect'te kalıyor. Çünkü oyunun tüm işi oradan. Steam ve Epic alış platformu sadece. Oyunları buradan açamıyorsunuz. Steam arayüzü özelliklerinden yararlanamayacaksınız. Connect'i yüklemek zorundasınız her türlü. Haliyle oldukça gereksiz kalıyor.
ea oyunlarıda aynı ea dan açıyor

vüidu ya falan steam kod satarlar ordan alacam gow, days gone falan ucuz diye sitelerden kod alıyorum hep
Ubisoft oyunlarının key satışlarının perakendeciliğini yapmıyordu hiç sanmıyorum key satışlarının olacağını ama belli olmaz

vüidu ya falan steam kod satarlar ordan alacam gow, days gone falan ucuz diye sitelerden kod alıyorum hep
Ubisoft oyunları voidu key satmıyor. Direkt Ubi Connect hesabına tanımlıyor. Yani Steam'den alman boş. Ubi oyunlarını diğer platformları sadece satmak için kullanıyor. Asıl başarım olayı Ubi Connect'te. Al geç Epic'ten.

Steam arayüzünü kullanıyorsun nasıl kullanamıyorsun? evet farklı bir cliente ihtiyaç duyuyor bu doğru ama oyun steam de çalışması gerektiği gibi de çalışıyor bir yandan. Bunu atlamayın.

Steam Epic tartışmasında benim dodi repack’in görüntüsü
6549076E-4629-4F1A-9F41-986AA2475817.jpeg

Steam arayüzünü kullanıyorsun nasıl kullanamıyorsun? evet farklı bir cliente ihtiyaç duyuyor bu doğru ama oyun steam de çalışması gerektiği gibi de çalışıyor bir yandan. Bunu atlamayın.
Steam arayüzü derken kastımı tam ifade edememişim, yanlış anlaşılmış. İşin özünde gereksiz, onu demeye getirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,223
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri