internetin kötüyse ondanda olabilirXcloud kullanıyorum görüntü çamur gibi çözüm nedir acaba
Maalesef tarayıcıda daha iyi çalışıyor. Gamepad Titreşimi yokXcloud kullanıyorum görüntü çamur gibi çözüm nedir acaba
Var.Gamepad Titreşimi yok
Hala VPN ile kullanılıyor ama gecikme yok hiç.Xcloud geldi mi trye yoksa hala vpnle mi kullanılıyor
Ben tarayıcıda oynarken çalışmıyor. Microsoft Edge tarayıcı. Geforce now da tarayıcıda çalışmıyordu. Snopy rampage sg-r218 x input çift titreşim motoruVar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hala VPN ile kullanılıyor ama gecikme yok hiç.
Bilmiyorum valla. Ben de tarayıcıdan giriyorum. MS Flight Sim'e girdim. Öyle bir titriyordu ki uçağı hissettim. Gamesir T4W kullanıyorum.Ben tarayıcıda oynarken çalışmıyor. Microsoft Edge tarayıcı. Geforce now da tarayıcıda çalışmıyordu. Snopy rampage sg-r218 x input çift titreşim motoru
Tarayıcı nedir? Belki tarayıcıyla ilgilidirBilmiyorum valla. Ben de tarayıcıdan giriyorum. MS Flight Sim'e girdim. Öyle bir titriyordu ki uçağı hissettim. Gamesir T4W kullanıyorum.
Edge.Tarayıcı nedir? Belki tarayıcıyla ilgilidir
Bende niye çalışmıyor çok saçma ya. Sırf o yüzden zevk alamıyorumEdge.
Şu ayar açık mıBende niye çalışmıyor çok saçma ya. Sırf o yüzden zevk alamıyorum
Büyük ihtimal açmıştım ama uzun zamandır da girmiyorum. Buraya nasıl giriliyor?Şu ayar açık mı
Alıntıyı görüntüle