Redmi note 11 pro 6+2 ram olayı nedir

UnSeeN_0

80+
Reaksiyon skoru
6
İnternet üzerinden note 10 pro almak istiyordum ama almadan öncede teknosa ya gidip bi incelemek istedim gittiğim zaman note 10 pro modelinin artık satılmadığını note 11 pro almamı önerdiler oradaki çalışan 6gb/128 gb lık versiyonu gösterdi ve bu telefon 8 gb dedi bende nasil olur falan dedim 6+2 ram dedi ben açıkcası inanmadım internette falan arattım fakat bir sonuç çıkmadı birde sizlere sormak istedim ayrıca bu iki telefondan 8gb/128gb olan versiyonlarindan hangisi önerirsiniz

İnternet üzerinden note 10 pro almak istiyordum ama almadan öncede teknosa ya gidip bi incelemek istedim gittiğim zaman note 10 pro modelinin artık satılmadığını note 11 pro almamı önerdiler oradaki çalışan 6gb/128 gb lık versiyonu gösterdi ve bu telefon 8 gb dedi bende nasil olur falan dedim 6+2 ram dedi ben açıkcası inanmadım internette falan arattım fakat bir sonuç çıkmadı birde sizlere sormak istedim ayrıca bu iki telefondan 8gb/128gb olan versiyonlarindan hangisi önerirsiniz
sanal bellek demek istemiş olabilir normal ram kadar etkisi yoktur onu bilerek alın

depolama alanından kısıyor onu ram gibi kullanıyor ama ram kadar iyi değil ama işlevi var tabikide böyle biliyorum

Bommmboş bir özellik normal ram gibi çalışmayı bırak en ufak faydası bile olmuyor. Android'de yıllardır olan swap memory özelliğini şimdi milleti dolandırmak için kullanıyorlar. 8gb diye telefon satıyor bakıyorsun 2si swap çıkıyor. Zaten rootlu her telefonda kendin ayarlayabiliyorsun swap hafızayı.

Redmi note 10 pro için güncelleme gelmiyor dedi bende telefon geçen seni çıktı dememe rağmen ısrarla gelmiyor dedi o konuda bir sıkıntım olur mu note 10 pro alirsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri