Yasinn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,370
Forumda baya muhabbeti döndüHiç post attınız mı hocam epeydir arıyorum süper fiyattan almışsınız
Forumda baya muhabbeti döndüHiç post attınız mı hocam epeydir arıyorum süper fiyattan almışsınız
İşten bakacak zaman yoktu be yak yakForumda baya muhabbeti döndü![]()
Üzdüİşten bakacak zaman yoktu be yak yak
İşten bakacak zaman yoktu be yak yak
beko'nun sitesindeki kulaklık v2x modeline benziyor görsel v2x ' in çünkü v2 modelininin görünüşünde değişiklikler mevcut.Razer Blackshark V2 Kbl. Kulaklık | Kulaklık | Elektronik | Beko Türkiye
Razer Blackshark V2 Kbl. Kulaklık Kulaklık fiyatı ve teknik özelliklerine sayfamızdan ulaşarak online satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.beko.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ara ara stok geliyordu şansa artık
Evet direk v2x resmi koymuşlar. Müşteri temsilcisi ile görüştüm v2 olduğunu yanlış resim dedibeko'nun sitesindeki kulaklık v2x modeline benziyor görsel v2x ' in çünkü v2 modelininin görünüşünde değişiklikler mevcut.
hocam bekoda var şuan 1289 tlRazer Blackshark V2 Kbl. Kulaklık | Kulaklık | Elektronik | Beko Türkiye
Razer Blackshark V2 Kbl. Kulaklık Kulaklık fiyatı ve teknik özelliklerine sayfamızdan ulaşarak online satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.www.beko.com.tr
ara ara stok geliyordu şansa artık
bu nasıl içten bir duadır. https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAY...e=380333&creativeASIN=B00SAYCXWG&linkCode=asnKeşke amazon satsaydı
COK daha iyi razerhocam bekoda var şuan 1289 TL
hyperx cloud II 1300 TL sizce blackshark 2 daha mı iyi ona göre bu fiyata yakalamışken alayım
bizim ülke cloud 2 fanı dolu ne zaman kulaklık önerisi istesem cloud 2 daha iyi diyorlar kafam yandı vallaCOK daha iyi razer
cloud 2 de güzeldir. razer blackshark v2 daha güncel.bizim ülke cloud 2 fanı dolu ne zaman kulaklık önerisi istesem cloud 2 daha iyi diyorlar kafam yandı valla