Windows key

Flack

80+
Reaksiyon skoru
94
Arkadaşlar sistemimiz gelince usb ile windows yüklememiz gerekiyor intertten usbyi ayarladık diyelim işlemler tamam en son bizde key girmemizi mi istiyor? keyi nereden alabiliriz

Arkadaşlar sistemimiz gelince usb ile windows yüklememiz gerekiyor intertten usbyi ayarladık diyelim işlemler tamam en son bizde key girmemizi mi istiyor? keyi nereden alabiliriz
keyi girme yerini geçebiliyorsun sonra internetten oem key alabilirsin

kesinlikle satın almamız gerkiyor yani değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9.5tl görünüyor bu kadar ucuz olma sebebi nedir acaba satıcılar nasıl temin ediyor
Bir şekilde sızdırılıyor, alıp kullanabilirsin.

kesinlikle satın almamız gerkiyor yani değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9.5tl görünüyor bu kadar ucuz olma sebebi nedir acaba satıcılar nasıl temin ediyor
Satın almasan da olur sana deneme sürümü veriliyor ve bitse bile kullanmaya devam edebilirsin. Sadece görünüş açısından bir kaç şeyi kısıtlıyor o kadar. Ama bence key satın al çok pahalı değil.

Key yerini atlayip 30 gün içinde girebilirsin key i internetten Windows 10 key olarak aratırsan 10 liraya 30 lira 50 liraya bulabilirsin artik o anda neler stokta ise mailine kod gelir ve sen onu girip deneme sürümünden kurtulursun

lazımbana da 4 tl

Vergi verilmediği için ucuz oluyorlar. Ben aldım kullanıyorum bir sıkıntı yok. Lazımbana sitesinde 3,5 TL.

Geri