AMD Güç modu ve Nihai performans yok

mücox78

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba Güç Seçeneklerim Arasında Amd güç seçeneği ve nihai performans gibi seçenekler yok.bunları nasıl oluşturabilirim?

Ekler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    97.8 KB · Hit: 142
AMD Software'den ayarlanan bir şey olmasın ki ben yazılımında da öyle seçenekler göremiyorum.

Öyle seçenekler hiç görmedim çocukluğumdan beri hep AMD ekran kartı kullandım.

doğrusunu yüklemişsiniz gelmediyse kaldırmışlardır. Balanced olarak kullanabilirsiniz.

Görev yöneticisi aç

yukarda yeni görev çalıştır gibi bir seçenek var oraya tıkla

küçük bir pencere açılcak orda bir şey yazıyorsa sil ve oraya cmd yaz altındaki tiki de işaretle

daha sonra gelen pencereye şu komutu yaz

powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 yaz ve enter bas daha sonra

bu komutu yazdıktan sonra fotoğrafta işaretlediğim yerde sana bir kod gelicek benimkini yazma oraya sana gelicek onu kopyala öncelikle hatasız bir şekilde ve şunu yaz oraya

powercfg /s

Yaz bir boşluk bırak ve o işaretli yerde sende hangi kod varsa onu bu kodun devamına yapıştır enter bas git güç seçeneklerinden tekrar kontrol et nihai performans açılmış olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer açılmazsa hata yapmışsındır

tamamdır teşekkürler şuan pcde değilim deneyince dönüş yaparım

Merhaba Güç Seçeneklerim Arasında Amd güç seçeneği ve nihai performans gibi seçenekler yok.bunları nasıl oluşturabilirim?
Gerek yok, yüksek performansta kalması yeterlidir. Tüm sistemin nedir?

windows 10 için cmd yi yönetici olarak çalıştır deyiniz sonrasında bunu yapıştırın güç modunda gözükecektir
powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,289
Üyeler
186,464
Son üye
Burakkayax
Geri