Dermoailem.com Güvenilir Mi?

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,753
HTTPS kayıtlı.
ETBİS ticaret bakanlığı sistemine kayıtlı.
Ticimax altyapısı var.

Bana güvenilir geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adresi falan da var.

tavsiye etmem. Gidip eczaneden alın, daha pahalı ama %100 orijinal şekilde ilaç depolarından geliyor ürünler. Sağlık sonuçta bu

Dermoalem güvenilir diye biliyorum. Ama yine de bilemiyorum.
Anladım,peki aldığınız ürün focus olanmiydi etkisini gördünüzmu

tavsiye etmem. Gidip eczaneden alın, daha pahalı ama %100 orijinal şekilde ilaç depolarından geliyor ürünler. Sağlık sonuçta bu
Evet ama herseyde internet dshs ucuz günümüzde 😁 150 tl Fark var neredeyse 2 kutu alsak 1 kutu parasi daha vermiş oluyoruz

Ben daily olanını uzun bir süre kullandım çok faydalı oldu . Enerjim de iyiydi ayrıca ağzımda zaman zaman aftlar çıkıyordu kullandığım süre boyunca hiç çıkmadı ,bağışıklığa faydalı olduğunu söyleyebilirim

Evet ama herseyde internet dshs ucuz günümüzde 😁 150 tl Fark var neredeyse 2 kutu alsak 1 kutu parasi daha vermiş oluyoruz
Eczanelerden supradynle çok benzer farklı firmaların ürettiği daha uygun fiyatlı ürünler var. Onları da kullanabilirsiniz onlarda %100 gerçek ürünler. Nerdeyse içeriği supradynle aynı sayılır

Galiba hiç kullanmadan atıldı :D

Pederin eczacı olup benim dermoalemden almam peki sjsjsjjsjssjsj

Geri