Yardım mouse tavsiye ( 100 150 )

beytullsh

80+
Reaksiyon skoru
33
arkadaşlar elim büyük diğer fareler ile rahat edemiyorum büyük güzel bir fare önerisi olan var mı

azıcık daha bütçe arttırıp g102 alabilirsiniz üzmez

logitech 103 mü ne vardı o fiyata o fena değil garanti konusunda yanlış bilmiyorsam logitech üzmüyor

Dostum fiyat olarak çıkabilseydin razer deathadder modelleri tam sana göre derdim ama bu fiyat aralığında hem kaliteli olup hem de sizin elinize uyacak fare gelmiyor aklıma maalesed
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

azıcık daha bütçe arttırıp g102 alabilirsiniz üzmez
G102 küçük orta elli insanlar için iyi oluyor rahat edemez elleri büyükse

Dostum fiyat olarak çıkabilseydin razer deathadder modelleri tam sana göre derdim ama bu fiyat aralığında hem kaliteli olup hem de sizin elinize uyacak fare gelmiyor aklıma maalesed

elleri çocuk mezarı kadar büyük değilse olur

Alakası yok ellerim büyük g300s kullanıyorum gayet rahat alışkanlıkla alakalı eğer büyük elliyim büyük mouse kullanırsan uzun süre küçük kullanamıyorsun

Az daha koyup g102 almaniz çok daha mantikli olur fiyatina gore çok kaliteli mouse ve hassasiyet bakimdanda guzel

palm şeklinde bir tutuş şekliniz yoksa g102 diyebilirim ancak en sağlıklısı ergonomisini hissederek almaktır elbette

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,787
Üyeler
199,437
Son üye
apimaster

Geri