Windows 11 artık stabil mi?

Reaksiyon skoru
87
Yakın zamanda format atacağım. Windows 11 in teması çok hoşuma gidiyor ama sorunlu olduğu için yüklemeye çekiniyordum(ilk çıktığı sıralar kurup denediğimde öyleydi)

Şu anda Windows 11 e geçilir mi? Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Oyunlarda veya yazılım işlerinde sıkıntı çıkarıyor mu?

Ben boyle konular goruyorum surekli bu da yeni bir konu zaten

Ben kullanıyorum ve Windows kaynaklı hamdolsun hiç sorun yaşamadım, ilk çıktığı zamanki rezillikleri bitirdiler bence

Ben 5 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım sorun yaşayanların çoğu windows 10'dan yükseltme yapanlar. Format atıp temiz bir kurulum yaparsan sorun yaşamazsın

Yakın zamanda format atacağım. Windows 11 in teması çok hoşuma gidiyor ama sorunlu olduğu için yüklemeye çekiniyordum(ilk çıktığı sıralar kurup denediğimde öyleydi)

Şu anda Windows 11 e geçilir mi? Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Oyunlarda veya yazılım işlerinde sıkıntı çıkarıyor mu?
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Tasarım olarak da güzel. BİOS'unu güncelleyip sıfır kurulum ile geçmeni tavsiye ederim. Bir de sisteminde 16 GB RAM var ise.

Kararlı sürüm yayınlanalı çok oldu. ilk çıktığından beri kullanıyorum, eylül ayından beri sorunsuz sürüm.

Aylardır kullanıyorum, aşırı problem yaratan bir sorunla karşılaşmadım bence geçebilirsin. Windows 10`dan bir farkı yok, Win10 ne kadar stabilse 11`de o kadar stabil. Tabi Windows`un kendisi mükemmel bir işletim sistemi olmadığı için sorun yaşayanlar mutlaka olacaktır. Temiz kurulum yaparsan daha iyi olur.

Ben boyle konular goruyorum surekli bu da yeni bir konu zaten
Temiz kurulum yapıp çözdüm sorunu. Win 10'dan kalan dosyalar yüzünden oluyordu büyük ihtimal.

Beta'nın ilk gününden beri kullanıyorum. Şu sıralar en stabil döneminde W11.
Oyun, hız ve akıcılık konusunda memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Temiz kurulum yapıp çözdüm sorunu. Win 10'dan kalan dosyalar yüzünden oluyordu büyük ihtimal.
Bu yüzden 10'dan 11'e geçişte hep temiz kurulum öneriyorum. Çünkü aynı sorunları bende yaşamıştım.
Görev çubuğu kaybolması, arama ve başlat tuşu çalışmaması vb. problemlerle karşılaşılabiliyor.

Bu yüzden 10'dan 11'e geçişte hep temiz kurulum öneriyorum. Çünkü aynı sorunları bende yaşamıştım.
Görev çubuğu kaybolması, arama ve başlat tuşu çalışmaması vb. problemlerle karşılaşılabiliyor.
Aynen, şu an çok stabil ve kullanışlı, sevdim Win 11'i. Ayrıca nasıl olduysa eski oyunları tekrar indirmeme rağmen 120gb daha fazla yerim var. 1 yıldır formatlamayınca çok çöp birikmiş galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,041
Üyeler
191,203
Son üye
rocke07
Geri