Neler Yeni

Windows 11 artık stabil mi?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Evet daha yeni format attım, boşta şu an 3.5 gb kullanılıyor. Başlangıç olarak sadece Transculent ve Laptop'un klavye uygulamas açık. Anlayabildiğim kadar hizmet uygulamalarından da eksiltme yaptım. Bunlar dışında ek olarak neler kapatılır pek bilmiyorum.
Tarayıcı olarak Brave öneririm. 1 yıl oldu geçeli, gördüğüm ve kullandığım en hızlı tarayıcı.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Yusuf
Yakın zamanda format atacağım. Windows 11 in teması çok hoşuma gidiyor ama sorunlu olduğu için yüklemeye çekiniyordum(ilk çıktığı sıralar kurup denediğimde öyleydi)

Şu anda Windows 11 e geçilir mi? Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Oyunlarda veya yazılım işlerinde sıkıntı çıkarıyor mu?
bence hala stabil değil. tek şart bence intelin hibrit bir işlemcisini kullanıyorsanız kullanılabilir onun dışında win10 baaaaaaaass yola devam win10'la baaaaas :)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,802
İsim
Oğuz
Tarayıcı olarak Brave öneririm. 1 yıl oldu geçeli, gördüğüm ve kullandığım en hızlı tarayıcı.
Opera GX'den kopamıyorum ya. Oyun sırasında açık olmadığı için kullanımı pek önemli değil, daha çok boştaki kullanımı önemli ama onu da denerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
Arkadaşlar win11 i formatlamadan yükselttim ve şuan için memnunum. Yorumlarınız için teşekkürler

Top Bottom