Neler Yeni

Windows 11 artık stabil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
Yakın zamanda format atacağım. Windows 11 in teması çok hoşuma gidiyor ama sorunlu olduğu için yüklemeye çekiniyordum(ilk çıktığı sıralar kurup denediğimde öyleydi)

Şu anda Windows 11 e geçilir mi? Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Oyunlarda veya yazılım işlerinde sıkıntı çıkarıyor mu?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Ben boyle konular goruyorum surekli bu da yeni bir konu zaten

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Ben kullanıyorum ve Windows kaynaklı hamdolsun hiç sorun yaşamadım, ilk çıktığı zamanki rezillikleri bitirdiler bence

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Ben 5 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım sorun yaşayanların çoğu windows 10'dan yükseltme yapanlar. Format atıp temiz bir kurulum yaparsan sorun yaşamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,892
İsim
Emre Zengin
Yakın zamanda format atacağım. Windows 11 in teması çok hoşuma gidiyor ama sorunlu olduğu için yüklemeye çekiniyordum(ilk çıktığı sıralar kurup denediğimde öyleydi)

Şu anda Windows 11 e geçilir mi? Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Oyunlarda veya yazılım işlerinde sıkıntı çıkarıyor mu?
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Tasarım olarak da güzel. BİOS'unu güncelleyip sıfır kurulum ile geçmeni tavsiye ederim. Bir de sisteminde 16 GB RAM var ise.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Tasarım olarak da güzel. BİOS'unu güncelleyip sıfır kurulum ile geçmeni tavsiye ederim. Bir de sisteminde 16 GB RAM var ise.
sistemde şuan için 8 ram var sıkıntı olur mu?

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Kararlı sürüm yayınlanalı çok oldu. ilk çıktığından beri kullanıyorum, eylül ayından beri sorunsuz sürüm.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Aylardır kullanıyorum, aşırı problem yaratan bir sorunla karşılaşmadım bence geçebilirsin. Windows 10`dan bir farkı yok, Win10 ne kadar stabilse 11`de o kadar stabil. Tabi Windows`un kendisi mükemmel bir işletim sistemi olmadığı için sorun yaşayanlar mutlaka olacaktır. Temiz kurulum yaparsan daha iyi olur.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,502
İsim
Oğuz
Ben boyle konular goruyorum surekli bu da yeni bir konu zaten
Temiz kurulum yapıp çözdüm sorunu. Win 10'dan kalan dosyalar yüzünden oluyordu büyük ihtimal.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Beta'nın ilk gününden beri kullanıyorum. Şu sıralar en stabil döneminde W11.
Oyun, hız ve akıcılık konusunda memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz kurulum yapıp çözdüm sorunu. Win 10'dan kalan dosyalar yüzünden oluyordu büyük ihtimal.
Bu yüzden 10'dan 11'e geçişte hep temiz kurulum öneriyorum. Çünkü aynı sorunları bende yaşamıştım.
Görev çubuğu kaybolması, arama ve başlat tuşu çalışmaması vb. problemlerle karşılaşılabiliyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,502
İsim
Oğuz
Bu yüzden 10'dan 11'e geçişte hep temiz kurulum öneriyorum. Çünkü aynı sorunları bende yaşamıştım.
Görev çubuğu kaybolması, arama ve başlat tuşu çalışmaması vb. problemlerle karşılaşılabiliyor.
Aynen, şu an çok stabil ve kullanışlı, sevdim Win 11'i. Ayrıca nasıl olduysa eski oyunları tekrar indirmeme rağmen 120gb daha fazla yerim var. 1 yıldır formatlamayınca çok çöp birikmiş galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,690
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan
Top Bottom