Boyum uzamıyor ne yapıcam

kraxius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Boyum kaç senedir aynı 8. sınıfta e-Okul kayıtlarına göre 167 imişim pandemi, zamanjnda kıllanma oldu ergenliğe o zaman girdim yani metreyi duvara dayayıp ölçtüğümde 171-172 arası çıkıyorum ayna karşısında metreyi kafama çekip bastırdığımda ise 174 civarı oluyor en son spor salonunda ölçtğm 174 çıktı yani 174 falanım hemen şu an 11.sınıftayım kimi görsem benden uzun aşırı kısa hissediyorum 160-165 gibi hissediyorum eski ortaokulda benden kısa olanlar bile ya benimle aynı yada uzun deli oluyorum yanlarında kısa kalınca bu kompleksi nasıl, aşıcam bota taban taktım tabanla 178, civarı oluyorum ama bugün sinirlendim çıkardım bazen diyorum ya 160 olsaydım ne olurdu diye aşırı sinir basıyor yağlı ve kiloluyum da zaten ne yapmalıyım?

Spora devam et kafana takma, olduğun gibi görün.

Boyum kaç senedir aynı 8. sınıfta e-Okul kayıtlarına göre 167 imişim pandemi, zamanjnda kıllanma oldu ergenliğe o zaman girdim yani metreyi duvara dayayıp ölçtüğümde 171-172 arası çıkıyorum ayna karşısında metreyi kafama çekip bastırdığımda ise 174 civarı oluyor en son spor salonunda ölçtğm 174 çıktı yani 174 falanım hemen şu an 11.sınıftayım kimi görsem benden uzun aşırı kısa hissediyorum 160-165 gibi hissediyorum eski ortaokulda benden kısa olanlar bile ya benimle aynı yada uzun deli oluyorum yanlarında kısa kalınca bu kompleksi nasıl, aşıcam bota taban taktım tabanla 178, civarı oluyorum ama bugün sinirlendim çıkardım bazen diyorum ya 160 olsaydım ne olurdu diye aşırı sinir basıyor yağlı ve kiloluyum da zaten ne yapmalıyım?
Brom boy genetiktir takmaya gerek yok, bu durumu aşman gerek.
ama kilolu ve yağlı olmak senin elinde, sık dişini bir süre spor diyet devam et istediğin fiziğe ulaş.
Bu senin elinde ama boy senin elinde değil, o yüzden boy u takmamak gerekiyor

Yağ, ve kilo var ama verince derinin sarkmasından korkuyorum zaten veremiyorum kilom 93-94 boyu aşamadan kiloyu nasıl aşıcam daha.
Brom boy genetiktir takmaya gerek yok, bu durumu aşman gerek.
ama kilolu ve yağlı olmak senin elinde, sık dişini bir süre spor diyet devam et istediğin fiziğe ulaş.
Bu senin elinde ama boy senin elinde değil, o yüzden boy u takmamak gerekiyor

genetik ben 193üm mesela bazen kısa olmak istediğim anlar oluyor

Yağ, ve kilo var ama verince derinin sarkmasından korkuyorum zaten veremiyorum kilom 93-94 boyu aşamadan kiloyu nasıl aşıcam daha.
bende 175 ve 105 kilo biriydim, yağ oranım 30 falandı
6 ay geçti geçmedi hatta boyum 1 cm kısaldı :D
78 kilo %15-16 yağ oranına sahibim, kollarım da fena durmuyor :D
deri sarkması da düzgün spor ve diyet yaparsan olmaz diye düşünüyorum bende olmadı

174 kısa değil.

Basketbol falan, belki 2-3 santim atarsın, 21-22'ye kadar uzuyor insanlar genelde, ama daha fazlası zor gibi çünkü gerçekten çok büyük bir kısmı genetik

Baba 172 spor salonunda ölçtük anne de yurtdışında 153 Dü ama en son 150 çıktı doğru ise kısaldı sanırsam babamla hemen hemen aynıyım 1-2 cm var işte
kanka benim anne 160 baba 170 benim boy 183 hani 11.sınıfın sonu 12 ye doğru uzadım ben belki sendede aynısı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,625
Üyeler
186,081
Son üye
Almithira
Geri