Asus VG24VGQE 3099TL

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,268
Bende 27 inçi vardı hafif ghosting vardı belki sadece bana denk gelmiştir bir de aşırınaz sızması vardı harici güzel monitördü bu fiyata net alınır

Bende 27 inçi vardı hafif ghosting vardı belki sadece bana denk gelmiştir bir de aşırınaz sızması vardı harici güzel monitördü bu fiyata net alınır
Genelde va panellerde ışık sızması olmuyor, va panel olup kavisli olanlarda ışık sızması oluyor bizzat kendim kaç kez test ettim , fiyatlar artacağı için monitör arayan arkadaşlara belki yardımım olur diye paylaştım

Malzeme kaltesi ve görünüş olarak muazzam olsa da ghosting var.Ama bu fiyata da çok cazip

Malzeme kaltesi ve görünüş olarak muazzam olsa da ghosting var.Ama bu fiyata da çok cazip
Va panel ve kavisli olduğu için ghosting zaten var hocam yinede fiyat iyi diye düşünüyorum

Kavisli sevenler alabilir Yılbaşından sonra bu monitörleri bu fiyatlarada göremeyeceğiz.

Bence Fiyatına göre iyi , va panel ama yinede asusun paneli olduğu için çok kötü fazla ghosting olacağını düşünmüyorum alınabilir gibi. Normal Fiyatı 3900 Civarı.
trace free 100 yaptım o monitörden var 0 ghosting şakasız

3400 e kapalı kutu g24f buldum değermi 300 liralık fiyat farkına? Yoksa bunu mu almalıyım

film içinse düz panel ismini unuttum kavissiz tercih edin

Fiyatı her ne kadar uygun olsada fazlaca ghosting ve kronik FreeSync flickering sorunu var.

3400 e kapalı kutu g24f buldum değermi 300 liralık fiyat farkına? Yoksa bunu mu almalıyım
G24fi alın çok daha iyi hocam 500 tl farka bile değer , bu arada alırken ölü piksel varmı yokmu diyede kontrol edin

Alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,664
Üyeler
199,410
Son üye
voxxx003

Geri