2100₺ bandında 2.el ekran kartı önerisi

hamzacolk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
978
Bütçe
2100
ekran kartımı değiştirmeye karar verdim maks bütçem bu üstüne çıkamam. İkinci elden ne önerirsiniz ? benim düşüncem;

rx580 8gb
gtx1650 Super
bulunabilirse gtx1660s
hangisini önerirsiniz?
rx 580 VRAM dan ötürü daha cazip geliyor kararsız kaldım.

ekran kartımı değiştirmeye karar verdim maks bütçem bu üstüne çıkamam. İkinci elden ne önerirsiniz ? benim düşüncem;

rx580 8gb
gtx1650 Super
bulunabilirse gtx1660s
hangisini önerirsiniz?
watman yemeye başladıktan sonra cazip gelmeyecek :D

rx580 8gb
gtx1650 Super
bulunabilirse gtx1660s
hangisini önerirsiniz?
500 serisi kronik sorunlu wattman yersin sürekli nvidia alın keyfinize bakın bence

rx serisi mining ile içinden geçilmiş oluyor genelde
satıcı tarafından mining yapılıp yapılmadıgını öğrenip hadi inanmadım testinin değeri de normal çıktıktan sonra alınmaz mı yine de?

sürekli çıkan bir şey değil ki test yaptırırsın bir şey olmaz alırsın gidersin 1 hafta sonra oyun oynarken bi çöker :D
hocam saçma mantık bu diğer kartlarda da olabilir rx580 e özel olamaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 serisi kronik sorunlu wattman yersin sürekli nvidia alın keyfinize bakın bence
bir yıldır 550 kullanıyorum hiçbir sorun yaratmadı bana şimdi yetersiz geldiği için satıyorum

bende 4 sene 3060 a geçmeden önce rx 570 kullandım bi kere yemedim wattman hep sizemi denk geliyor anlamıyorum ben
kardeşim teknolojinin şans işi olduğunu söylemeye gerek mi var artık nvdia'da babamın şirketi değil amd'de, hep bize denk geldiğine göre doğru anlamıyorsun demek ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri