Bu nasıl?
Pahalı ve 4Tb, alınmaz.Bu nasıl?
![]()
Western Digital Black WD4005FZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 4 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Black WD4005FZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 4 TB Harddisk fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Black WD4005FZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 4 TB Harddisk özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İronwolf'u daha önce deneyimlediniz mi?Pahalı ve 4Tb, alınmaz.
ironewolf pro ile benzer ironewolf almanızı öneririmBu nasıl?
![]()
Western Digital Black WD4005FZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 4 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Black WD4005FZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 4 TB Harddisk fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Black WD4005FZBX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 4 TB Harddisk özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Pahalı ve 4Tb, alınmaz.
Firecuda önermişler Technopat'ta. Daha hızlıymış. Ne düşünüyorsunuz?ironewolf pro ile benzer ironewolf almanızı öneririm
ironewolf dan biraz hızlı ironewolf pro ya yakınFirecuda önermişler Technopat'ta. Daha hızlıymış. Ne düşünüyorsunuz?
3-4 sene kadar düz İronwolf kullandım sesini hatırlamıyorum ama performans olarak gayet güzel.İronwolf'u daha önce deneyimlediniz mi?
Sessiz çalışmasını istiyorum.
8TB'lik İronwolf varken 4Tb alınmaz. Ben İronwolf ve İronwolf Pro'yu server sistemimde kullanıyorum, memnunum. Pro'su bir tık sesli çalışıyor ama ben yere düşürmüştüm ondan mı kaynaklı kendisi mi böyle bilemiyorum.Firecuda önermişler Technopat'ta. Daha hızlıymış. Ne düşünüyorsunuz?