Superonline FİBER İnternet Kutusu

Hangi bayalik burada pek sadece Superonline Bayiliği yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimdeki tek seçenek Superonline başkasının Fİberini kullanamam sadece SUPERONLİNE var Ve kiraladıklarını sanmıyorum
Esenyurt'ta hizmet veriyor AtlantisNet. Başvuru yaparsan kutu getirirler büyük ihtimal. 1000 MBPS 300 TL.
downloadfile.png

Esenyurt'ta hizmet veriyor AtlantisNet. Başvuru yaparsan kutu getirirler büyük ihtimal. 1000 MBPS 300 TL.
Alıntıyı görüntüle
Evet parkın hemen karşısında 1000-1000 veriyolar fakaaat parkın bu tarafına ne zaman geçerler bilemiyorum Dostum Karşıda 1000-1000 İnternet var bu tarafta ADSL :( Lucky Parkın bu tarafına geleceklerini pek zannetmiyorum

Esenyurt yok aralarında Yinede yardımcı olurlar mı ki Acaba ?

Evet parkın hemen karşısında 1000-1000 veriyolar fakaaat parkın bu tarafına ne zaman geçerler bilemiyorum Dostum Karşıda 1000-1000 İnternet var bu tarafta ADSL :( Lucky Parkın bu tarafına geleceklerini pek zannetmiyorum

Esenyurt yok aralarında Yinede yardımcı olurlar mı ki Acaba ?
Beylikdüzü zaten esenyurtla yan yana ona sor.

Biz ora ile ilgilenmiyoruz dedi ..... şaka mı la bunlar
Nere ilgileniyormuş sorsaydın. Veya süperonline müşteri hizmetlerini ara bize kim bakıyor diye sor. İlla bir şubenin bakması lazım.

Nere ilgileniyormuş sorsaydın. Veya süperonline müşteri hizmetlerini ara bize kim bakıyor diye sor. İlla bir şubenin bakması lazım.
Sitede Esenyurta bakan Bayilik gözükmüyormuş.... Ulan bende görüyorum onu gerçekten sinir bozucular ya ... Hani TT Altyapısı olsa düşünmeden ona geçicem o da bi de Bizim Binaya koymamış Bütün Binalarda var Etrafta

Sitede Esenyurta bakan Bayilik gözükmüyormuş.... Ulan bende görüyorum onu gerçekten sinir bozucular ya ... Hani TT Altyapısı olsa düşünmeden ona geçicem o da bi de Bizim Binaya koymamış Bütün Binalarda var Etrafta
Beylikdüzünun bakmaması garipmis.

Yalan söylüyor esenyurt bölgesindeki superonline fiberlere beylikdüzü bayisi bakıyor.

Abonelik başlatmadığın sürece gelip aktive etmezler sinyali

Yalan söylüyor esenyurt bölgesindeki superonline fiberlere beylikdüzü bayisi bakıyor.

Abonelik başlatmadığın sürece gelip aktive etmezler sinyali
Abi neden öyle o zaman 'biz o bölgeye bakmıyoruz' diyor bunlar ..... mı yani Para kazandırıcam En nihatinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,370
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri