KasTamStarSTV_37
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Bizim çok geçti yine gelmedi hala daha gelmediGelip aktifleştirmeleri gerekiyor ekiplerin. Bizimkine 2.5 ay sonra gelmişlerdi.
Bizim çok geçti yine gelmedi hala daha gelmediGelip aktifleştirmeleri gerekiyor ekiplerin. Bizimkine 2.5 ay sonra gelmişlerdi.
Hocam ilçe bayiliğe arayın sorun.Bizim çok geçti yine gelmedi hala daha gelmedi
Esenyurt'ta hizmet veriyor AtlantisNet. Başvuru yaparsan kutu getirirler büyük ihtimal. 1000 MBPS 300 TL.Hangi bayalik burada pek sadece Superonline Bayiliği yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elimdeki tek seçenek Superonline başkasının Fİberini kullanamam sadece SUPERONLİNE var Ve kiraladıklarını sanmıyorum
Evet parkın hemen karşısında 1000-1000 veriyolar fakaaat parkın bu tarafına ne zaman geçerler bilemiyorum Dostum Karşıda 1000-1000 İnternet var bu tarafta ADSLEsenyurt'ta hizmet veriyor AtlantisNet. Başvuru yaparsan kutu getirirler büyük ihtimal. 1000 MBPS 300 TL.
Alıntıyı görüntüle
Esenyurt yok aralarında Yinede yardımcı olurlar mı ki Acaba ?Turkcell Superonline İletişim Merkezleri | Size En Yakın Bayiyi Bulun
Size en yakın Turkcell Superonline İletişim Merkezlerini bu sayfadan öğrenin, başvuru, destek ve işlem ihtiyaçlarınız için kolayca ulaşın.m.superonline.net
Beylikdüzü zaten esenyurtla yan yana ona sor.Evet parkın hemen karşısında 1000-1000 veriyolar fakaaat parkın bu tarafına ne zaman geçerler bilemiyorum Dostum Karşıda 1000-1000 İnternet var bu tarafta ADSLLucky Parkın bu tarafına geleceklerini pek zannetmiyorum
Esenyurt yok aralarında Yinede yardımcı olurlar mı ki Acaba ?
Biz ora ile ilgilenmiyoruz dedi ..... şaka mı la bunlarBeylikdüzü zaten esenyurtla yan yana ona sor.
Nere ilgileniyormuş sorsaydın. Veya süperonline müşteri hizmetlerini ara bize kim bakıyor diye sor. İlla bir şubenin bakması lazım.Biz ora ile ilgilenmiyoruz dedi ..... şaka mı la bunlar
Sitede Esenyurta bakan Bayilik gözükmüyormuş.... Ulan bende görüyorum onu gerçekten sinir bozucular ya ... Hani TT Altyapısı olsa düşünmeden ona geçicem o da bi de Bizim Binaya koymamış Bütün Binalarda var EtraftaNere ilgileniyormuş sorsaydın. Veya süperonline müşteri hizmetlerini ara bize kim bakıyor diye sor. İlla bir şubenin bakması lazım.
Beylikdüzünun bakmaması garipmis.Sitede Esenyurta bakan Bayilik gözükmüyormuş.... Ulan bende görüyorum onu gerçekten sinir bozucular ya ... Hani TT Altyapısı olsa düşünmeden ona geçicem o da bi de Bizim Binaya koymamış Bütün Binalarda var Etrafta
Abi neden öyle o zaman 'biz o bölgeye bakmıyoruz' diyor bunlar ..... mı yani Para kazandırıcam En nihatindeYalan söylüyor esenyurt bölgesindeki superonline fiberlere beylikdüzü bayisi bakıyor.
Abonelik başlatmadığın sürece gelip aktive etmezler sinyali
Bize yeni geldiAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar binamıza yaklaşık olarak 2.5 ay önce bu kutu konuldu ama hala herhangi bir kağıt vs gelmedi ve ya Altyapıda gözükmüyor Sinyalin geldiğini nasıl anlayabilirim ?
Nerdesin ve Ne zamandır bekliyordun Bro ? Esenyurta 2.5-3 aydır bekliyorum .....Bize yeni geldi