OKULLARIN YAPTIĞI ÇAKALLIK

furk88

80+
Reaksiyon skoru
56
Normal şartlarda ilk ders geç kalanları geç olarak giremeleri gerekirken bizim okul direkt yarım gün olarak giriyor. Benim devamlılığım şuan 10 gün (özürsüz) oldu ve sadece 3 tanesi tam gün bildiğim kadarıyla yarım günler silinmiyor ve böyle giderse yok yere devamsızlıktan kalırım. Galiba bütün okullar bu çakallığı yapıyor.

Normal şartlarda ilk ders geç kalanları geç olarak giremeleri gerekirken bizim okul direkt yarım gün olarak giriyor. Benim devamlılığım şuan 10 gün (özürsüz) oldu ve sadece 3 tanesi tam gün bildiğim kadarıyla yarım günler silinmiyor ve böyle giderse yok yere devamsızlıktan kalırım. Galiba bütün okullar bu çakallığı yapıyor.
Çakallık değil. Kural bu, derse vaktinde gitmen gerekiyor. Eğer özel bir durumun varsa bunu velin ile okul idaresine gidip konuşabilirsin.

İlk ders olayı sadece Pazartesi günleri için geçerliydi. Artık çoğu okulda İstiklal Marşına geç kalmak yasak oldu, bu sebepten 10 dakika kuralı geçersiz. Diğer günler hocanın insafiyetine kalmış, ama bu "çakallık" değil tersine "kural"dır. Okul neden şeyliğine sizi yok yazsın ki?

Sabahçıysan ilk 10-15 dakika içinde gelirsen geç yazılırsın. Bunun dışında yarım gün.
Öğlenci isen geç yazılma yok, direkt yarım gün. Bizde durumlar böyle.

bizim okulda ilk derse 20 dk geciksen bile geç kağıdı alabiliyorsun yani

Sabahçıysan ilk 10-15 dakika içinde gelirsen geç yazılırsın. Bunun dışında yarım gün.
Öğlenci isen geç yazılma yok, direkt yarım gün. Bizde durumlar böyle.
Bizim okulda sabahçı öğlenci yok direkt tam gün ben maks 15 20 dakika gecikiyorum ve yarım gün olarak işleniyor

Bizim okulda sabahçı öğlenci yok direkt tam gün ben maks 15 20 dakika gecikiyorum ve yarım gün olarak işleniyor
Zaten geç kağıdını 10 dk dan sonra vermiyorlar. Eğer ki sorun otobüs falan ise okul idaresiyle görüşün.

Ula biz de böyle diyorduk geç yazarlar gitmedik okula,sonuç kaldım açıktan okuyorum 4 yıldır

Derse 10 sn ile 3 dk arasında geç kalmalar ile 8 gün devamsızlık yaptım. Normalde yarım saat bile etmiyor.

devletin otobüsü bozulur bu yüzden derse 3 dk geç gelirsin geç kağıdı alırsın=yarım gün okulda yok sun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,929
Üyeler
187,906
Son üye
muhammedd1455
Geri