Cyberpunk 2077 Hakkında

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
Cyberpunk 2077 124 tl ye alınır mı ? Buglar düzeldinmi görevleri vs
Amd 6600 16 gb ram r5 5600 var yüksek ayarda sıkıntısız oynar mıyım ? Sistemimle

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt
Cyberpunk 2077 124 TL ye alınır mı ? Buglar düzeldinmi görevleri vs
Amd 6600 16 gb ram r5 5600 var yüksek ayarda sıkıntısız oynar mıyım ?
Ben oynadığımda 50 saat oynayışımda toplam 2 ya da 3 bug gördüm buglar genel olarak düzeltilmişti.

Oyunu kıran buglar tamamen kalktı nerdeyse. Benim gördüğüm bugda görev arabası spawn olmamıştı oyunu kapayıp açınca düzelmişti.
Sarıyor mu peki parasını hak ediyor mu

Güzel oyun alınır.

Ben 1.5 yamasındayken oynamıştım. Hiçbir şekilde bug yoktu. 1 tane hariç. Arabayı hızlı sürersen yollar GPU tarafından işlenmeyip aşağıya düşüyordun. Fakat o da düzeltilmiştir bu zamana kadar.

Sarıyor mu peki parasını hak ediyor mu
Hak ediyor. Çok muhtişim bir oyun bence. Ben oynarken çok eğlenmiş. Yani kendimi bir siperpunk gibi hissetmiştim.

Hikayesi beni tatmin etmedi ama genel olarak güzeldi 120 liraya değer mi diye soruyosan eğer rdr2 gibi diğer 3A ları oynadıysan değebilir
Rdr oynadım ama çok değil gta tarzı oyunlar daha iyi gibi en son daysgoneyi oynadım zevk alarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1.5 yamasındayken oynamıştım. Hiçbir şekilde bug yoktu. 1 tane hariç. Arabayı hızlı sürersen yollar GPU tarafından işlenmeyip aşağıya düşüyordun. Fakat o da düzeltilmiştir bu zamana kadar.

Hak ediyor. Çok muhtişim bir oyun bence. Ben oynarken çok eğlenmiş. Yani kendimi bir siperpunk gibi hissetmiştim.
Türkçe destek varmı alt yazı vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel oyun alınır.
Kaç gb oyun şuan acaba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye