Ben oynadığımda 50 saat oynayışımda toplam 2 ya da 3 bug gördüm buglar genel olarak düzeltilmişti.Cyberpunk 2077 124 TL ye alınır mı ? Buglar düzeldinmi görevleri vs
Amd 6600 16 gb ram r5 5600 var yüksek ayarda sıkıntısız oynar mıyım ?
İlk haline göre iyi fakat yine bir kaç bug varCyberpunk 2077 124 TL ye alınır mı ? Buglar düzeldinmi görevleri vs
8 saat oynayıp sıkıldım arada 2-3 bug gördüm de çok can sıkıcı buglar değildiCyberpunk 2077 124 TL ye alınır mı ? Buglar düzeldinmi görevleri vs
Mesela hocam bug derken noluyorİlk haline göre iyi fakat yine bir kaç bug var
8 saat oynayıp sıkıldım arada 2-3 bug gördüm de çok can sıkıcı buglar değildi
Ben oynadığımda 50 saat oynayışımda toplam 2 ya da 3 bug gördüm buglar genel olarak düzeltilmişti.
arada renderlamıyor karakterleri bulanık oluyor yüzleriMesela hocam bug derken noluyor
Oyunu kıran buglar tamamen kalktı nerdeyse. Benim gördüğüm bugda görev arabası spawn olmamıştı oyunu kapayıp açınca düzelmişti.Mesela hocam bug derken noluyor
Hak ediyor. Çok muhtişim bir oyun bence. Ben oynarken çok eğlenmiş. Yani kendimi bir siperpunk gibi hissetmiştim.Sarıyor mu peki parasını hak ediyor mu
Oynayışı bozacak az şey olmuştu ama bug görüyorsun yani sapıtan npcler olsun vs vsSarıyor mu peki parasını hak ediyor mu
Hikayesi beni tatmin etmedi ama genel olarak güzeldi 120 liraya değer mi diye soruyosan eğer rdr2 gibi diğer 3A ları oynadıysan değebilirSarıyor mu peki parasını hak ediyor mu
Rdr oynadım ama çok değil gta tarzı oyunlar daha iyi gibi en son daysgoneyi oynadım zevk alarakHikayesi beni tatmin etmedi ama genel olarak güzeldi 120 liraya değer mi diye soruyosan eğer rdr2 gibi diğer 3A ları oynadıysan değebilir
Türkçe destek varmı alt yazı vsBen 1.5 yamasındayken oynamıştım. Hiçbir şekilde bug yoktu. 1 tane hariç. Arabayı hızlı sürersen yollar GPU tarafından işlenmeyip aşağıya düşüyordun. Fakat o da düzeltilmiştir bu zamana kadar.
Hak ediyor. Çok muhtişim bir oyun bence. Ben oynarken çok eğlenmiş. Yani kendimi bir siperpunk gibi hissetmiştim.
Kaç gb oyun şuan acaba.Güzel oyun alınır.