ll.emir.ll
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2tb hdd var yüksek ihtimalle 250 gb'lık bir şey alacağım.Valla bütçeniz varsa Samsung'un SATA SSD'leri çok iyi olur.
2tb hdd var yüksek ihtimalle 250 gb'lık bir şey alacağım.Valla bütçeniz varsa Samsung'un SATA SSD'leri çok iyi olur.
O zaman o bütçeye M.2 SSD'leri var Samsung'un, onlardan da alabilirsiniz, güzel de olur açıkçası.2tb HDD var yüksek ihtimalle 250 gb'lık bir şey alacağım.
a400 480 gb çok uygun gelir bana hem bütçemin altında.(459 tl)O zaman o bütçeye M.2 SSD'leri var Samsung'un, onlardan da alabilirsiniz, güzel de olur açıkçası.
Platinum hayırlı olsun dostum.Bütçe nedir? Biz önerelim. Bx500 sorunlu. Eğer oyun içinse de m2 yerine daha yüksek depolamaya sahip sata SSD alınabilir bence.
Hyperx ya da 860 evoCrucial bx500(468,13) veya bir sata 3 SSD
Kingston a2000(584,99) veya bir m2 nvme SSD
Hangisini almalıyım ?(veya hangi tür)
Oyun için PC topluyorum
Onun da sağlığı hızlı düşüyor ama kronik sorunlu SSD'lerin arasındaki en sorunsuz model. Bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar sağlık haricinde.a400 480 gb çok uygun gelir bana hem bütçemin altında.(459 TL)
samsung ile 120 tl civarı fark var hangisini almam daha makul ?Onun da sağlığı hızlı düşüyor ama kronik sorunlu SSD'lerin arasındaki en sorunsuz model. Bir sıkıntısını görmedim şu ana kadar sağlık haricinde.
Samsung alırsan daha iyi olur tabii ki, tabii burada bütçe devreye giriyor.samsung ile 120 TL civarı fark var hangisini almam daha makul ?
120 TL mi?samsung ile 120 TL civarı fark var hangisini almam daha makul ?
Samsung alırsan daha iyi olur tabii ki, tabii burada bütçe devreye giriyor.
Güzel tabii ki, önerdiğimiz model.
hayır ben a400 ile arasındaki farkı söylemiştim.(459 t)BX500 kronik sorunlu bir model. Oyun için NVMe almanızı önermem. Dolayısıyla benim önerim ikisi de değil, 860 EVO 500 GB SATA olacaktır.
Ama illa ikisinden bir derseniz A2000 tercih ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120 TL mi?
598 TL'ye bulabilirsiniz:
250 mi 500 mi almalıyım ?Güzel tabii ki, önerdiğimiz model.
Sana kalmış, hangisini istiyorsan onu al.250 mi 500 mi almalıyım ?