Kesinlikle alınmaz fiyatına göre çok kötü ve aşırı ghosting var.
Benim arkadaşta var ne ghosting var ne de bir sıkıntısı acaba kötü bir ürün mü denk geldi size.Kesinlikle alınmaz fiyatına göre çok kötü ve aşırı ghosting var.
Ghostingin ne olduğunu bile yarım yamalak bildiğine eminim kanka , zaten 1 ms mprt va panellerin neredeyse çoğunda ghosting var kendimde kullandım baya ghosting varBenim arkadaşta var ne ghosting var ne de bir sıkıntısı acaba kötü bir ürün mü denk geldi size.
Pc topladım fakat monitör hakkında çok fazla bilgim yok. 2000-3500 TL arasında alınabilecek monitör tavsiye edecek var mı ?
Pc topladım fakat monitör hakkında çok fazla bilgim yok. 2000-3500 TL arasında alınabilecek monitör tavsiye edecek var mı ?
Bundada var ghosting .
Tmm knk ne sinirlendin hemen.Ghostingin ne olduğunu bile yarım yamalak bildiğine eminim kanka , zaten 1 ms mprt va panellerin neredeyse çoğunda ghosting var kendimde kullandım baya ghosting var
Kanka sinirlenmedim ama arkadaşı yanlış bilgilendiriyorsun , bana giren çıkan olmayacak ben sadece alınmayacağını ghosting olduğunu söylüyorum ama bu konuda bilgin olmadığı halde ghosting yok diyorsunTmm knk ne sinirlendin hemen.
attıklarınız arasında en iyisi hangisi![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.967,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bundada var ghosting .
İlla 165 hz ve flat olsun diyorsanız lenovo , flat özelliğine gerek yok fiyat az daha düşük ama 165 hz olsun diyorsanız asus vg249q1a.attıklarınız arasında en iyisi hangisi