key desen hiçbir yerde yok.
İncelemiştim, daha ucuza veya hiç olmazsa beleşe indirebileceğim bir yer var mı?2700 TL veririm diyorsanız G2A'da Steam anahtarı mevcut.
Onun dışında ya CD olarak bulacaksınız ya da malum yollardan temin edeceksiniz.
Size discord adresimi versem oradan söyleseniz, cidden bu oyunu çok istiyorum.Daha ucuza anahtar satan bir site var mı hiç bilmiyorum fakat bu tür oyunlar Steam'den kaldırılınca kazık fiyattan satılıyor genelde. İndirebileceğiniz yerler var elbette ama, forumda bu tür sitelere bağlantı vermek yasak. Araştırınca bulursunuz zaten.
Bulabilirseniz CD olarak almanızı tavsiye ederim.
TurkistDawn#1922, lütfen bana dönüş yapın.Daha ucuza anahtar satan bir site var mı hiç bilmiyorum fakat bu tür oyunlar Steam'den kaldırılınca kazık fiyattan satılıyor genelde. İndirebileceğiniz yerler var elbette ama, forumda bu tür sitelere bağlantı vermek yasak. Araştırınca bulursunuz zaten.
Efendim rica ediyorum, haftalardır araştırıyorum ama sağlam bir kaynak bulamadım.Daha ucuza anahtar satan bir site var mı hiç bilmiyorum fakat bu tür oyunlar Steam'den kaldırılınca kazık fiyattan satılıyor genelde. İndirebileceğiniz yerler var elbette ama, forumda bu tür sitelere bağlantı vermek yasak. Araştırınca bulursunuz zaten.