Bütçe 20-25 k leptop onerisi

1ncebay

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000
Arkadaşlar oyuncu bilgisayarı almayı düşünüyorum Rami 16 GB olması ve ekran kartlarında 3050 ile 1650 ti arasında çok fark olur mu monster almayı düşünüyorum bana yardımcı olabilicek var mı

Hocam ben şimdi suriyedeyim leptobun kronik sorunu felan çıkabilir mi Acer markasına ne kadar guvenebiliriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu almalısın kesinlikle almassan bile monster almanı hiç önermem
Acer markası ne kadar iyi revaçta mi tutuluyor mu

Hocam ben şimdi suriyedeyim leptobun kronik sorunu felan çıkabilir mi Acer markasına ne kadar guvenebiliriz

Acer markası ne kadar iyi revaçta mi tutuluyor mu
acer iyi marka kuzenimde sana önerdiğim pc nin aynısı var ve çok memnun

bunu almalısın kesinlikle almassan bile monster almanı hiç önermem
dayi benim attığım sistem bundan kat kat iyi ?

23.5 k kanka kör müsün

3060 var 12.nesil i7 var kafan mı güzel bilader
benim attığımda 11. nesil i7 16 gb ram 3050 var ayrıca 8 gb ramlen yeni nesil oyunları oynayamassın bilader ekran kartı işlemci nesili birbirine yakın sıkıntı olmaz yine mükemmel ama ramde olur ayrıca 26 k yazıyo indirim varmış yukarda küçücük adam gibi konuş benle

benim attığımda 11. nesil i7 16 gb ram 3050 var ayrıca 8 gb ramlen yeni nesil oyunları oynayamassın bilader ekran kartı işlemci nesili birbirine yakın sıkıntı olmaz yine mükemmel ama ramde olur
KANKA

ben daha fazla sana yorum yapmicam 3060 ile 3050 kıyaslıyon kafan güzel herhalde

12.NESİL CİHAZLA 11.NESİLİ KIYASLIYORSUN ONU GEÇTİM 3050 İLE 3060 KIYASLIYORSUN BİLADER ŞAKA MISIN ONU DA GEÇİYİM HADİ
ULAN BU NİTRO SERİSİ YENİLENDİ SENİN ATTIĞIN ESKİ SERİ BİLMİYORSAN KONUŞMA LÜTFEN

KANKA

ben daha fazla sana yorum yapmicam 3060 ile 3050 kıyaslıyon kafan güzel herhalde
kardeşim o ramle adam yeni nesil adam gibi oyun oynayamaz her şey ekran kartı değil ayrıca vs lerinde 20 fps fark var sadece ayrıca 16 gb ram olması falanda yükseltir.

TAMAM TAKSIN 8 GB RAM EE KANKA ARADA 1.5K FARK OLUYO SEN ADAMA 23K YA 3050 ALDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN

TAMAM TAKSIN 8 GB RAM EE KANKA ARADA 1.5K FARK OLUYO SEN ADAMA 23K YA 3050 ALDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN
LAN 3050 İLE 3060 ARASINDA 100 FPS VAR MI SANIYOSUN ADAM SONRADAN Bİ DA 8 DAMI TAKTIRCAK ALSIN MİS GİBİ KULLANSIN BİDE O FREEDOSS OLARAK GELİYOMUŞ BENİM ALDIĞIMI ALSAN AÇARSIN KULLANIRSIN OYNARSIN OYUNUNU

Geri