Anladım saol bu arada kaç dakika sürdü işlem?en sagliklisi bir usbye iso yazip sifirdan sistemi kurmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
az once bende yaptim en rahati ama klonlama oluyor pek saglikli degil ytda var videolar
sata ssd 550/400 hizla ortalama 20-30dk boyle biseyAnladım saol bu arada kaç dakika sürdü işlem?
Anladım.(usbye iso yazarken dosyalar siliner kopyala) az once yasadim uyarayim
sata ssd 550/400 hizla ortalama 20-30dk boyle bisey
Bunun için windowsu ssd ye kurup biostan ssd üzerinden başlatmam gerekiyor değil mi?dostum bu aktarım olayının maalesef sıkıntısız bir yolu yok. sana vereceğim tavsiye ssdye yeni windows kur sonra o windowstayken hdd içinden gerekli dosyaları çek
evet dostum bios içinden boot manager olması lazım ordan sıralamada en üste ssdyi koy. formattan sonra usbyi çıkarmayı unutma ne kadar boot ayarı yapsan da usb varsa direkt ordan başlatıp format ekranına götürürAnladım.
Bunun için windowsu ssd ye kurup biostan ssd üzerinden başlatmam gerekiyor değil mi?
Detaylar içinde teşekkür ederim.evet dostum bios içinden boot manager olması lazım ordan sıralamada en üste ssdyi koy. formattan sonra usbyi çıkarmayı unutma ne kadar boot ayarı yapsan da usb varsa direkt ordan başlatıp format ekranına götürür
ssd'ye iso dosyası yükledikten sonra oem almak zorunda mıyım? Önceden HDD'de oem vardı galiba oem varsa tekrar windows etkinleştirilmiş olur mu?en sagliklisi bir usbye iso yazip sifirdan sistemi kurmak
az once bende yaptim en rahati ama klonlama oluyor pek saglikli degil ytda var videolar