Millenicom iyi midir?

Burada Millenicom'un suçu ne ?
Akşam saati olunca sapıtıyor
Altyapın max kaç destekliyor? Benimki de maksimum 80 destekliyor fakat 100mbpslik tarifedeyim, 80 alıyorum. Hızı manuel bir şekilde 80'e sabitlemek bir çözüm olabilir. Diğer türlü kopmalar oluşabiliyor.
Nasıl sabitleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşam saati olunca sapıtıyor
Ekran resmine bak başkalarının ağları kaç diş çekiyor benim evde duvar bile yok bu şekilde diğer gözüken ağda büyük ihtimalle TTNet in modemi bizimkide aynı onlar hizmeti TTNet ten alıyorlar ben mileni den sanki kendi müşterilerine farklı bir yol izliyorlar

Ekran resmine bak başkalarının ağları kaç diş çekiyor benim evde duvar bile yok bu şekilde diğer gözüken ağda büyük ihtimalle TTNet in modemi bizimkide aynı onlar hizmeti TTNet ten alıyorlar ben mileni den sanki kendi müşterilerine farklı bir yol izliyorlar
Modemin kaç diş çekmesi ile İSS nin ne alakası var?

Arkadaşlar internet sağlayıcxımı değiştirmek istiyorum. Millenicom nasıldır bilen var mı?
Ben memnunum. 5 aydır kullanıyorum vaat edilen hızı tamamen alıyorum, ping değerlerim genellikle stabil.

dandik modem taktılar, kablo ile 100 mps alamıyorum. aradıgımda sıkıntı gözükmüyor diyor. ara ara internette kopma oluyor, bazen 5 dk da bazen 1 saatte geliyor. daha dün gece 2 de gitti gelmedi uyudum. Türk telekomdayken neredeyse hiç sıkıntı yaşamıyordum.

Kullanıyorum, öneririm.
Comnet de tercih edebilirsiniz.

dandik modem taktılar, kablo ile 100 mps alamıyorum. aradıgımda sıkıntı gözükmüyor diyor. ara ara internette kopma oluyor, bazen 5 dk da bazen 1 saatte geliyor. daha dün gece 2 de gitti gelmedi uyudum. Türk telekomdayken neredeyse hiç sıkıntı yaşamıyordum.
Hangi operatör?

milnicom kullanıyorum 3 senedir 100 mbit gayet memnunum sadece iki kere kopma sorunu yaşadım. İstasyona uzaklığın, altyapının sağlamlığı gibi bir çok faktör etkilemekte bağlantını etkileyecektir. Ancak milenicom artık iyice fahiş fiyatlara geldiği için bugün itibari ile netspeed'e geçiş yaptım. Zaten alt yapı aynı milenicom modemi ile devam edeceğim.

bir sıkıntı göremiyoruz diyor sistemde
Yani öncesinde hemen öncesinde TT'de sorun yoksa idi, sorun millenicom'a geçtikten itibaren başladıysa sorun onlarda bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri