12.000tl sistem toplama

Kontt

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
Şuna sadece Ekran kartım var zaten ama diğer parçaları toplamayı tam bilmiyorum ekran kartı 3070 bütçem 12000tl ne alabilirim öneriniz var mı aklımda Ryzen 5 5600 anakart msı b550 tomhawk RAM 2x8 ve 1tb ssd psu ve kasayı bilmiyorum
Uyumluluk sıkıntısı olmasından korkuyorum

Düşündüğünüz sistemi ileride güncellemeyi düşünmüyorsanız bahsettiğiniz anakarta ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. Microatx anakart seçerek daha uyguna getirebilirsiniz.
Sanırım 9500e denk geliyor. Kasayı kullanmaktayım fanları sesli çalışıyor ama hava akışı mükemmel. Sese fazla takılmıyorsanız tavsiye ederim

Düşündüğünüz sistemi ileride güncellemeyi düşünmüyorsanız bahsettiğiniz anakarta ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. Microatx anakart seçerek daha uyguna getirebilirsiniz.
Sanırım 9500e denk geliyor. Kasayı kullanmaktayım fanları sesli çalışıyor ama hava akışı mükemmel. Sese fazla takılmıyorsanız tavsiye ederim
Rampage PSU ve bütçe varken MLD önermenize kadar her şey güzeldi :)

rampage psu ne la 3070 kasaya?

Herkes mi rampage psu kullandı pişman yoksa baskalarından mı duyuyorsunuz. Rtx 3070 ile kullanmış değilim max 2060super kullanma fırsatım oldu. Gayet memnunum kullandığım skalada yeterli. Ses problemi falan da yaşamadım.

Herkes mi rampage psu kullandı pişman yoksa baskalarından mı duyuyorsunuz. Rtx 3070 ile kullanmış değilim max 2060super kullanma fırsatım oldu. Gayet memnunum kullandığım skalada yeterli. Ses problemi falan da yaşamadım.
yaw ses problemini geç sana bir şey olmamış rampage PSU övmeye kalkma bana sen patlamadığına dua et otur oturduğun yere

dedim ya, elinizde patlamamış sizin bi, ondan sonra böyle konuşmazsınız. En nefret ettiğim şey Kötü PSU ların övülmesi, hiç tahammül edemiyorum sadece size karşı takındığım bir tavır değil bu

Şuna sadece Ekran kartım var zaten ama diğer parçaları toplamayı tam bilmiyorum ekran kartı 3070 bütçem 12000tl ne alabilirim öneriniz var mı aklımda Ryzen 5 5600 anakart msı b550 tomhawk RAM 2x8 ve 1tb ssd psu ve kasayı bilmiyorum
Uyumluluk sıkıntısı olmasından korkuyorum
Bu bütçeye monitör dahil mi?

Bu bütçeye monitör dahil mi?
Hayır dahil değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki cooler master 650w gold nasıl psu için

İlerde kasayı güncellemeyi düşünüyorum uzun süreli kullanım için hangisi daha iyi veya msı b550 a-pro nasıl olur biraz daha ucuz

Peki önerebileceğiniz psu var mı

Son düzenleme:
Geri