serwintes
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,457
kanka yani bu renk alınmaz ben diyim bu gibi ürünlerde cırtlak renkler seçmemek lazım kombininle vs uyumlu olmuyorSizce alınır mı fiyat avantajı için
kanka yani bu renk alınmaz ben diyim bu gibi ürünlerde cırtlak renkler seçmemek lazım kombininle vs uyumlu olmuyorSizce alınır mı fiyat avantajı için
Kanka dışarısı için kendi farklı kulaklığım var zaten pc içinkanka yani bu renk alınmaz ben diyim bu gibi ürünlerde cırtlak renkler seçmemek lazım kombininle vs uyumlu olmuyor
he o zaman yapıştır ben bu paraya kablosuz gördüğümü hatırlamıyorumKanka dışarısı için kendi farklı kulaklığım var zaten pc için
benimde pcde q10 var normalde liberty air 2 pro kullanıyom ama bi arkadaşımın q10 u turuncu mavi olan renkler berbat duruyor herkeste öyle düşünüyorKanka dışarısı için kendi farklı kulaklığım var zaten pc için
Yok kanka öyle bir şey diyeceğini sanmıyorum şuanda tek ikilemim 1000 lira verdiğime pişman olur muyumhe o zaman yapıştır ben bu paraya kablosuz gördüğümü hatırlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimde pcde q10 var normalde liberty air 2 pro kullanıyom ama bi arkadaşımın q10 u turuncu mavi olan renkler berbat duruyor herkeste öyle düşünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani baban vs geldiği zaman bu nasıl kulaklık lan falan diyip laf sokabilir maks
Olmazsın. Bizzat kendim kullanmaktayım mikrofonu da kötü değil, çok hafif şarjı da 1 günden fazla gidiyor.Yok kanka öyle bir şey diyeceğini sanmıyorum şuanda tek ikilemim 1000 lira verdiğime pişman olur muyum
Kafam büyük olur mu peki kafamaOlmazsın. Bizzat kendim kullanmaktayım mikrofonu da kötü değil, çok hafif şarjı da 1 günden fazla gidiyor.
Diğer kulaklıklara göre küçük bu.Kafam büyük olur mu peki kafama
Bir arkadaş baya büyüdüğünü yazmış kafa ayarı kısmından öyle mi pekiDiğer kulaklıklara göre küçük bu.
Ama benim de kafam büyük olduğu halde sorun olmuyor. Esnek kulaklık