Konuyu gördüm de ben de bilmiyorum.
Neden bu ikisinde karar kıldın?
çok fiyatında değilim hani 200tlye kadar bütçem var amaNetspeed kullanıyorum yaklaşık 7 ay oldu sanırım. Çok memnunum ancak fiyatlar diğer iss'lere göre 20 -40 lira arası pahalı. Ancak verdikleri hizmet gerçekten çok kaliteli. Öneririm.
İkisi arasında ise comnet derim.
Madem 200₺ ye kadar bütçen var bence Türknet e geçmek ikisindende daha mantıklı. Müşteri hizmetleri daha iyiMillenicom.
TurkNet.
Netspeed.
Comnet.
GIBIRNet.
Arasından bu iki internete karar kıldım sizce hangisine geçmeliyim.
Altyapım 67Mbps destekliyor.
100bmps paket alacağım.
Netspeed'i elemeseydin keşke. Gıbırnet müşteri hizmetleri hakkında iyi şeyler duymadım. Comnet hakkında yorum yapamam, Netspeed VDSL kullandığım süre boyunca çok memmun kalmıştım. Listeye ekle bence.çok fiyatında değilim hani 200tlye kadar bütçem var ama
bu ikisi arasından gıbırnet daha yatkın geliyor ama emin değilim
türknet müşterilerinden memnun olan kadar olmayan var şikayet vs çok olduğu için vazgeçtim
millenicomuda eledim
geriye netspeed-comnet-gıbırnet kaldı
çok fark olmaz diye düşündüm fiyattan dolayı netspeed eledim
Markaların şikayetvar çözümlerinede bakabilirsin. GıbırNet- Comnet ve Netspeed arasında en yüksek çözüm oranına sahip İSS.netspeed mi alsam
Konuyu gördüm de ben de bilmiyorum.
Netspeed'i elemeseydin keşke. Gıbırnet müşteri hizmetleri hakkında iyi şeyler duymadım. Comnet hakkında yorum yapamam, Netspeed VDSL kullandığım süre boyunca çok memmun kalmıştım. Listeye ekle bence.
Madem 200₺ ye kadar bütçen var bence Türknet e geçmek ikisindende daha mantıklı. Müşteri hizmetleri daha iyi
yeni fotoğraf ekledim bakar mısınızNetspeed kullanıyorum yaklaşık 7 ay oldu sanırım. Çok memnunum ancak fiyatlar diğer iss'lere göre 20 -40 lira arası pahalı. Ancak verdikleri hizmet gerçekten çok kaliteli. Öneririm.
İkisi arasında ise comnet derim.
2 yıllık bir Netspeed tecrübem oldu. Son 1 ay dışında sorunsuzdu. Hindistan IP sorunu yaşattılar 1 ay boyunca. Çözülemediği için Türk Telekoma geçtim. Ama sorun çözülmüş diyorlar yani en mantıklısı yine Netspeed olacaktır.netspeed mi alsam
Hocam şikayetvar'ı dikkate almanı tavsiye etmem.yeni fotoğraf ekledim bakar mısınız