steelseries hangisini almam gerekir

iyi günler iyi forumlar
Hem oyun için ve gerektiği zamanlarda müzik dinlemek için kulaklık almak istiyorum. İstediğim kulaklık türü gerektiği zaman kablosuz gerektigi zamanlarda kablolu kullanmak istedeğim bir kulaklık. Şu an kulladıgım kablosuz kulaklıkta ses kayma sorunu yaşıyorum bazen bf1 veya başka ses kasma oyunlarında.Bu kulaklıklardan hangisini almam gerekir
link:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,248636013.html (bütçeyi aşıyor ucuz bulursam alırım)

hangisini almamı önerirsiniz neden ayrıntılı bir şekilde anlatmanız iyi olur(zamanınız varsa ayrıntılı yazabilirsiniz).
öneriniz varsa yazabilirsiniz
bütçe max : 5500
arctis pro+ gamedac mükemmel

Arctis 5i ele kanka fiyetına değmez bende var.
Zaten Arctis 5 kablosuz değil kablolu versiyon otomatikmen elenmesi lazım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5-6 aydır kullanıyorum hocam sanmıyorum bozuk geldiğini, arctis 5'e kadar arctis serisinde ses yetersiz diye biliyorum, yakında garantiye göndericem
Yıllar önce sipariş verdim ve o gün araştırdığımda Arctis 5'in hepsi böyle imiş ve aynı gün iade ettim çünkü gerçekten ses seviyesi çok düşük kalıyor

Astro A50 Gen 4 varsa eğer öneririm. Fiyatı bütçene göre olması lazım aşağı yukarı hocam. Şuan pek müsait olmadığım için araştıramadım. Kullandığım en iyi en kaliteli ve en rahat kulaklık. Öncesinde steelseries kullanıyodum ve rahat olduğunu sanıyodum.

Astro A50 Gen 4 varsa eğer öneririm. Fiyatı bütçene göre olması lazım aşağı yukarı hocam. Şuan pek müsait olmadığım için araştıramadım. Kullandığım en iyi en kaliteli ve en rahat kulaklık. Öncesinde steelseries kullanıyodum ve rahat olduğunu sanıyodum.
5013₺ ye amazon.com.tr üzerinden alınabiliyor

Top tier bir kulaklık hocam. Bende forumda bir arkadaşın ısrarı üzerine almıştım bütçeyi zorlayıp. 2-3 gün kullandıktan sonra eski steelseries’i taktım ama takmaz olaydım ne kadar rahatsız bir kulaklıkmış dedim 😄 Sadece rahatlık değil ses kaliteside mükemmel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada senin dediğine baktım hocam o sadece base station gibi duruyor. Satıcı ile iletişime geçip sormak lazım.

Top tier bir kulaklık hocam. Bende forumda bir arkadaşın ısrarı üzerine almıştım bütçeyi zorlayıp. 2-3 gün kullandıktan sonra eski steelseries’i taktım ama takmaz olaydım ne kadar rahatsız bir kulaklıkmış dedim 😄 Sadece rahatlık değil ses kaliteside mükemmel.
O fiyatlara kadar çıkabilsem ben de alırdım bir tane Astro kalitesini bilmeyen yoktur zaten diye düşünüyorum :D

Geri