HUGOLA hacklendi mi?

10/04/1997​
Olay
Emniyet Genel Müdürlüğü telefonların dinlendiğini doğruladı ve "Bu sayede 5, 440 olayı aydınlattık" dedi​
10/04/1997​
Olay
Birinci Uluslararası Sağırlar Sanat ve Kültür Festivali dört yıl önce bugün İstanbul'da başladı.​
Arastırdığımda sadece iki sonuç bulabildim Türkiye ile ilgili

Ayy vallaha epey bir benide korkuttu uzun zamandır hugolayı takip ediyorum ve severek takip ediyorum umarım hacklenmemiştir. Umarım sadece birşeyler deniyordur mentoruda takip edin orada vloglarda falan çıkar belki hacklendiyse mentorun sıradaki vlogunda açıklanır umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayy vallaha epey bir benide korkuttu uzun zamandır hugolayı takip ediyorum ve severek takip ediyorum umarım hacklenmemiştir. Umarım sadece birşeyler deniyordur mentoruda takip edin orada vloglarda falan çıkar belki hacklendiyse mentorun sıradaki vlogunda açıklanır umarım.
Ek olarak hugolanın kanalının hakkında kısmının sonunda ilginç bir e posta var ve adıda ingilizce hack galiba umarım geri kurtarılır kanal.

Bir görünce irkildim hacklenmiş bence

Tüm korku oyunlarını topla, son videosu kadar korkutmadı ve videoda öyle atlayan zıplayan bir şey de yok.

Yorumlarda biri yazmış, ppdeki simge önceden trt yayını bozulduğunda çıkan bir simgeymiş. Video ise ziraat bankası reklamıymış

Arkadaşlar ne hacklenmesi? hayatınızda hacklenen kanal görmediniz sanki? Dümdüz bir analog korku videosu bu. Videodaki ani geçişler, Kalitenin 1990'lar tarzı olması, Bir televizyon programı ve reklamı gösterilmesi, hepsi analog korkuya işaret. Başka analog korku videoları izlerseniz onlarla benzerliğini fark edersiniz.

Arkadaşlar ne hacklenmesi? hayatınızda hacklenen kanal görmediniz sanki? Dümdüz bir analog korku videosu bu. Videodaki ani geçişler, Kalitenin 1990'lar tarzı olması, Bir televizyon programı ve reklamı gösterilmesi, hepsi analog korkuya işaret. Başka analog korku videoları izlerseniz onlarla benzerliğini fark edersiniz.
Umarım hocam ama peki profil fotoğrafı ve hakkında kısmındaki ilginç e-posta ile alakalı ne diyeceksiniz?

güzel sonuç bu arakdaşlar - . ... .-.. .. -- / ---. .-.. teslim öl çıkıyor sonuç olarak bakalım altından ne çıkacak

Olayı çözdüğümü düşünüyorum hack olayı yok olsaydı sadece hürkana olurdu discord adminleri kayıt yapmıyor ve ileride vereceğimiz duyuruda kayıt vereceğiz diyor yani organize edilmiş bir şey işin içinde hugolanın modlarıda var kısaca hack yok

Umarım hocam ama peki profil fotoğrafı ve hakkında kısmındaki ilginç e-posta ile alakalı ne diyeceksiniz?
hakkında kısmında e-posta mı var ki? Profil fotoğrafıda analog korkunun bir kısmı için yapılmış olabilir ki arkadaş yukarıda nereden geldiğini söylemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,718
Üyeler
186,665
Son üye
Seo_burak
Geri