Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 295
fiyat olarak imkansız o sistem toplanalı 6 ay oldu sanırım asgari ücret 2 kere zamlandı vs derken malesef keşke olsa ben de bekliyorum amabu tarz bişi gelebilir?
fiyat olarak imkansız o sistem toplanalı 6 ay oldu sanırım asgari ücret 2 kere zamlandı vs derken malesef keşke olsa ben de bekliyorum amabu tarz bişi gelebilir?
Gençler PİYASANIN NABZI 3060Tİ BEKLİYOR BENDE ÖYLE OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUMfiyat olarak imkansız o sistem toplanalı 6 ay oldu sanırım asgari ücret 2 kere zamlandı vs derken malesef keşke olsa ben de bekliyorum ama
ne 6 ay 'ı kral 4 hafta önce toplandı bana geleli 20 gun oldu dahafiyat olarak imkansız o sistem toplanalı 6 ay oldu sanırım asgari ücret 2 kere zamlandı vs derken malesef keşke olsa ben de bekliyorum ama
O zaman asgari ücret zammı yoktu şimdi işler çok değiştine 6 ay 'ı kral 4 hafta önce toplandı bana geleli 20 gun oldu daha![]()
o zaman almakla iyi etmişimO zaman asgari ücret zammı yoktu şimdi işler çok değişti
Ee yani bu saatten sonra çıkan herşeyi alın geçino zaman almakla iyi etmişim![]()
kral ben bu pcyi aldıktan sonra bi pc daha vardı bende kardeşime hediye ettim ona 2-3 k harcayarak nasıl upgrade ederiz yardımcı olr musun özelden yazsamEe yani bu saatten sonra çıkan herşeyi alın geçin
Tabi knka yaz duşa giriyorum çıkınca bakarız güzel bişeylerkral ben bu pcyi aldıktan sonra bi pc daha vardı bende kardeşime hediye ettim ona 2-3 k harcayarak nasıl upgrade ederiz yardımcı olr musun özelden yazsam
Vermedi Forum da paylasicam dedi parça resimleriniTahminen ne zaman çıkar
İpucu verdimi
12k 3060 gelirse çok iyi olurEvet dostlar Modart PC M9 ile geri geliyor bol stoklu olacağını söyledi 200-300 filan değil forumda paylaştı zaten ipucu veriyor orada takıp edebilirsiniz eğer sistem ihtiyacınız varsa bence bekleyin şu anki piyasa şartlarında çok iyi fiyatlı olacağını tahmin ediyorum takip ettiğim kadarıyla ve İNTEL & RTX ile çıkabilir diye düşünüyorum ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KASA RAMPAGE DEĞİL BU ARADA GÖRSEL ATTI![]()
İmkansız o12k 3060 gelirse çok iyi olur
Neden kiİmkansız o