hocam hikayeli oynarsanız sorun yok ama online da ban yersiniz büyük ihtimal story modda bende kullanıyorum türkçe yamayıMerhaba Steam’den RDR2 Aldım, acaba Türkçe yama kursam ban falan yer miyim? Yasak mı oyun dosyalarına 3.parti bir şey yüklemek
Kanka nerden ve hangi yamayo kullandığını sorabilir miyim ?hocam hikayeli oynarsanız sorun yok ama online da ban yersiniz büyük ihtimal story modda bende kullanıyorum türkçe yamayı
Makine çeviriKanka nerden ve hangi yamayo kullandığını sorabilir miyim ?
Abi o yamada virüs olduğu ile ilgili söylemler vsr bende virüs totale tarattım ve virüs var dedi inteler analyzeye tarattım ondada virüs var dedi siz nasıl güvendiniz bu arada bende yana yakıla rdr2 ve valhala yaması arıyorum ama yok gibi bir şeyMakine çeviri
sadece 1 tane antivirüs programı virüslü diyor oda çöp zaten herşeye virüs diyor ben bugün indirdim daha mükemmel vallaAbi o yamada virüs olduğu ile ilgili söylemler vsr bende virüs totale tarattım ve virüs var dedi inteler analyzeye tarattım ondada virüs var dedi siz nasıl güvendiniz bu arada bende yana yakıla rdr2 ve valhala yaması arıyorum ama yok gibi bir şey
Kanka ben yama kötü demiyorum bu dediğim yerlere tarattım virüs var diyor ama kasperskyde tarattım yok diyorsadece 1 tane antivirüs programı virüslü diyor oda çöp zaten herşeye virüs diyor ben bugün indirdim daha mükemmel valla
İlk defa senden duydum.Abi o yamada virüs olduğu ile ilgili söylemler vsr bende virüs totale tarattım ve virüs var dedi inteler analyzeye tarattım ondada virüs var dedi siz nasıl güvendiniz bu arada bende yana yakıla rdr2 ve valhala yaması arıyorum ama yok gibi bir şey
rdr 2 de onlinede ban yemiyor tr yama dahocam hikayeli oynarsanız sorun yok ama online da ban yersiniz büyük ihtimal story modda bende kullanıyorum türkçe yamayı
Kanka indirdiğin dosyayı virüs totale taratırmısın bide bana özelden yolarmısın bende yama arıyorum daİlk defa senden duydum.
hocam şuan yüklü değil geçen gün pcye format attım gitti hepsiKanka indirdiğin dosyayı virüs totale taratırmısın bide bana özelden yolarmısın bende yama arıyorum da