Rdr2 Steam Türkçe Yama

saizens

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba Steam’den RDR2 Aldım, acaba Türkçe yama kursam ban falan yer miyim? Yasak mı oyun dosyalarına 3.parti bir şey yüklemek

Merhaba Steam’den RDR2 Aldım, acaba Türkçe yama kursam ban falan yer miyim? Yasak mı oyun dosyalarına 3.parti bir şey yüklemek
hocam hikayeli oynarsanız sorun yok ama online da ban yersiniz büyük ihtimal story modda bende kullanıyorum türkçe yamayı

bi yama vardı geçenlerde indirdim nasıl kuracaktık onu unuttum simdi :D ah bi onu bulsak

Abi o yamada virüs olduğu ile ilgili söylemler vsr bende virüs totale tarattım ve virüs var dedi inteler analyzeye tarattım ondada virüs var dedi siz nasıl güvendiniz bu arada bende yana yakıla rdr2 ve valhala yaması arıyorum ama yok gibi bir şey

Abi o yamada virüs olduğu ile ilgili söylemler vsr bende virüs totale tarattım ve virüs var dedi inteler analyzeye tarattım ondada virüs var dedi siz nasıl güvendiniz bu arada bende yana yakıla rdr2 ve valhala yaması arıyorum ama yok gibi bir şey
sadece 1 tane antivirüs programı virüslü diyor oda çöp zaten herşeye virüs diyor ben bugün indirdim daha mükemmel valla

sadece 1 tane antivirüs programı virüslü diyor oda çöp zaten herşeye virüs diyor ben bugün indirdim daha mükemmel valla
Kanka ben yama kötü demiyorum bu dediğim yerlere tarattım virüs var diyor ama kasperskyde tarattım yok diyor

İlk defa senden duydum.

Kanka indirdiğin dosyayı virüs totale taratırmısın bide bana özelden yolarmısın bende yama arıyorum da
hocam şuan yüklü değil geçen gün pcye format attım gitti hepsi

Hikayeli modda sorun yaratmaz fakat Online'a giremezsin, Online'a girince yamayı kaldırmanız gerekmektedir.

Geri