🚨Yeni Sistem Geliyor 🚨 Gelişme Var ⚠️

Valla mı ciddi misin sence ben o yorumu ona mı yaptım? Render sistemlerin sadece depolamalarını alsak Orta Üst segment bir gaming PC den pahalı olur...

ee olum sen neyden bahsediyorsun o zaman ben zaten bunu diyorum teknoloji firmaları için oyun sektörü hiç bir anlam ifade etmiyor çünkü çok kazandırmıyor
Hocam tartışmanızı özelden devam ettirseniz. Konu sapıyor.

ee olum sen neyden bahsediyorsun o zaman ben zaten bunu diyorum teknoloji firmaları için oyun sektörü hiç bir anlam ifade etmiyor çünkü çok kazandırmıyor
Hala lazanmıyorlar diyor olm sen manyak mısın şimdi aşağı yukarı her evde gaming PC var ama şirket başı bir server PC var belki çok büyükse bir oda server PC de oluyor ama firmalar gaming den kazanmıyor demek ne demek?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biraz uzadı sanki Ayn bunun sonu yok 😂
Evet yok

No

Hala lazanmıyorlar diyor olm sen manyak mısın şimdi aşağı yukarı her evde gaming PC var ama şirket başı bir server PC var belki çok büyükse bir oda server PC de oluyor ama firmalar gaming den kazanmıyor demek ne demek?

Evet yok

No
Kardeşim rica ediyorum konuyu saptırmayin uzadı gerçekten

Evet yok

No
emin ol bu işle uğraşan herkesin kaç tane serveri yada renderfarmı var bizim renderfarmda 38. sistemi topladık bide daha büyük şirketler olduğunu düşün fena para kazanılıyor

emin ol bu işle uğraşan herkesin kaç tane serveri yada renderfarmı var bizim renderfarmda 38. sistemi topladık bide daha büyük şirketler olduğunu düşün fena para kazanılıyor
*Ôzelden yazdım*

İşte Bu Vurucu Hamle Oldu Hadi Gençler Hazırlıklı Olun i5 12400f Rtx 3060Ti Geliyor

Ekler

• Screenshot_2023-01-26-22-08-35-033_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2023-01-26-22-08-35-033_com.android.chrome~2.jpg
    188 KB · Hit: 110
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye