hocam nerden indirdin birsürü makine çeviri dosyası varDostlar soru başlıkta yams dosyadını virüs totale tarattım uyarı verdi intelezyr analzye tarattım oda system 32nin içine dosya kuruyor diyor
Sizce güvenilir mi ?
Dc lerindeli rdr2 yamasını denedim kankahocam nerden indirdin birsürü makine çeviri dosyası var
Hocam o virus total sonucunu atabilirmisinDc lerindeli rdr2 yamasını denedim kanka
Yarın size atıcam agaHocam o virus total sonucunu atabilirmisin
https://www.virustotal.com/gui/url/706370b0518372b65cd9e9f73964c3d843e344d42ebe8ab6af568f5eb7a47a73Hocam o virus total sonucunu atabilirmisin
Güvenilir bence 90 tane antivirüs uygulamasından sadece 1 tanesi virüs var göstermiş
ama varGüvenilir bence 90 tane antivirüs uygulamasından sadece 1 tanesi virüs var göstermiş
Bazı antivirüs programları türkçe yamayı virüs gibi algılayabiliyorama var
kanka bu gün twicth üzerinden bana biri ulaştı ama mesajı okuyamadım yanlışıkla sildimBazı antivirüs programları türkçe yamayı virüs gibi algılayabiliyor
kullanıyorum rdr2 için bir sıkıntı olmadıDostlar soru başlıkta yams dosyadını virüs totale tarattım uyarı verdi intelezyr analzye tarattım oda system 32nin içine dosya kuruyor diyor
Sizce güvenilir mi ?
evet onu biliyorum ama virüs totalde çıkması beni biraz düşündürdüBazı antivirüs programları türkçe yamayı virüs gibi algılayabiliyor
kanka tam olarak nederden ve nasıl indirdin ?kullanıyorum rdr2 için bir sıkıntı olmadı
dc sunucu var orda var herşeyi (bir sıkıntı olursa ilerde felan sorumluluk üstümde değildir sadece sordun için atıyorum)evet onu biliyorum ama virüs totalde çıkması beni biraz düşündürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka tam olarak nederden ve nasıl indirdin ?